Serious Dogwalk, een mooi initiatief

serious Dogwalk

Als een van onze forum leden aandacht vraagt voor de serious Dogwalk, dan doe ik dat graag!

Behalve ikzelf zijn velen van ons zijn ook hondenliefhebber. En welk ras je voorkeur ook heeft: verwaarloosde en/of mishandelde honden gaan ons allemaal aan het hart.

Vandaar dus aandacht voor de serious dogwalk en de oproep allemaal gewoon mee te doen.
Wat ik ervan begrepen heb, is het echt een heel leuke bijeenkomst en een fijne wandeling

Zondag 18 december is de serious dogwalk van 2016.
Op zondag 18 december is het zover , dan wandelen we weer samen met onze honden voor het goede doel. Er is een wandeling van 5 km en een van 10 km. Naast de wandeling zal er weer een leuke loterij zijn. Ook zullen er verschillende kramen aanwezig zijn en activiteiten voor u en uw hond.

Natuurlijk is er zoals elk jaar is er aan het eind van de wandeling weer een leuke goodiebag voor uw hond, die is samengesteld door onze sponsors!
De inschrijfkosten zijn wederom 7,50 euro per ingeschreven hond*. (*Heb je meer dan 2 honden? Meldt dit even bij je aanmelding)

De serious Dogwalk

aanmelden : www.seriousdogwalk.com
bron https://seriousdogwalk.com/
Tijd en Locatie

De begin en eind locatie is bij Adventure Twente/Paintballwarrios. , dit vind u ook aan de P3 bij het Rutbeek. Blikkersmaatweg 15 Enschede.

U kunt vanaf 10.00 uur starten tot uiterlijk 13.00 uur. De route is vrij te lopen dit jaar doordat de route gemarkeerd is, dit geld zowel voor de 5 km als de 10 km

Het Goede doel in 2016


Scooby Medina gaan , een asiel waar GINN mee samenwerkt.
Stichting Greyhounds in Nood Nederland. Kortweg GINN genoemd. Dit asiel helpt al 15 jaar verwaarloosde en mishandelde Galgo’s en Greyhounds in binnen- en buitenland.


Lees HIER meer over het goede doel van 2016.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)