Over Rituals en andere badkamer geheimen

rituals

De meeste mensen kennen mij als de absolute no-nonsens vrouw. Die vrouw met 1 oogpotlood en drie rode lippenstiften. Zo iemand uit de vorig eeuw met een blauwe pot Nivea op de wastafel: goed voor alles. Een beetje waar is dat wel, al bestrijd ik dat ik maar 1 oogpotlood heb en heb ik meer dan 3 lippenstiften (wel allemaal rood) en die blauwe pot was van mijn oma. 

Maar ik ben niet erg van de merken enz.  Dat is helemaal waar. Op een merk na: Rituals
Voor dat merk viel deze doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg no nonsens vrouw als blok.
Ik kreeg het een keer cadeau in een kerstpakket. En tja, waarom zou je het dan niet gebruiken?

Een keertje…

Een keertje…en ik was om. Dat zachte schuim, die heerlijke niet opdringerige geur. Voor mij is dit  echt douchen zoals douchen bedoeld is. Geheel tegen mijn natuur in was ik niet zuinig, maar gebruikte ik mijn Rituals elke dag. Inmiddels had ik door dat een bus doucheschuim misschien wel duurder is dan een of ander huismerk, maar niet duurder dan een bosje bloemen.
En dus gunde ik mezelf met regelmaat een nieuwe geur; het is erg maar ik vind ze nog steeds allemaal even lekker.

In het begin van mijn Rituals verslaving, kon je het alleen in speciale winkels kopen en dat was wel eens lastig. Gelukkig kom ik vaak op het Centraal Station van  Utrecht, daar zit er eentje, maar inmiddels heeft Douglas ook een uitgebreid assortiment. 

Een Rituals doos

Lieve vriendinnen geven mij op mijn verjaardag wel eens een Rituals doos. Dat zijn eigenlijk twee cadeautjes. Want die dozen zijn zo mooi, dat ik ze  in mijn kantoor gebruik. Daar zit mijn agenda in, mijn notitieboekje, mijn pennen en nog zo wat spulletjes die anders maar rondslingeren.

Wacht eens even, ik had je nog een badkamer geheim beloofd. Ik hou ook heel erg van parfum…
En mijn lievelingsparfum is Chanel 19. Niet omdat dat van alle parfums op de wereld de lekkerste is. Maar omdat dat het allereerste cadeau van mijn vriendje was. 

Het flesje heb ik nog. En het vriendje? Daar ben ik al 30 jaar mee getrouwd.

lees: nooit meer een miskoop

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)