Maak kennis met ANROSA

anrosa

Saida Kouwenhoven is de eigenaresse van ANROSA Nagelstyling & Manicure. Wij leren elkaar kennen bij een Facebook-training genaamd “365 dagen Facebook succes”. Op een dag is de opdracht om eens als gast-poster op te treden bij een totaal ander soort bedrijf dan het jouwe. Saida en ik besluiten dat voor elkaar te doen. En dat bevalt zo goed, dat we er nu al bijna een jaar later, nog steeds niet mee opgehouden zijn. Zo’n leuke samenwerking vraagt om een ontmoeting. We ontmoeten elkaar in Gouda, voor ons allebei halverwege onze woonplaats en gaan op de markt daar heerlijk lunchen. De tijd vloog er voorbij.

Saida heeft al sinds haar 15de een passie voor nagels. Dat kwam omdat ze er altijd op zat te bijten. Haar vader vond dat maar niks en beloofde haar een ring als ze ervoor ging zorgen dat ze een jaar niet op haar nagels zou bijten. “Nou”, zegt Saida, “die ring heb ik nog..”

Nagels doen voor anderen

Haar passie voor nagelverzorging was geboren, maar het bleef een hobby, die ze verder voor zichzelf hield, Toen ze vlak voor haar trouwen een nagelstudio uitstapte en een nagel brak, dacht ze : “dat kan ik beter”. Niet veel later kocht ze haar eerste spulletjes en begon met oefenen. Vrienden en familie waren willig slachtoffer ( zou ik ook gedaan hebben als ik hen was)

ANROSA wordt geboren

Toch bleef het een passie buiten werk-uren. Saida droomde wel eens over een eigen studio, maar die enorme stap zetten?? Ze aarzelde. Tot de zoveelste reorganisatie op haar pad kwam. Ze had er eigenlijk geen zin meer in… Ze besloot ( want ze is best een zakelijk type ) een accountant te vragen uit te rekenen hoeveel klanten ze per week nodig had om haar droom waar te maken. Die cijfers vielen haar alles mee. En zo werd haar nagelstudio ANROSA Nagelstyling & Manicure geboren.
Als je je afvraagt waar deze prachtige naam vandaan komt: Het zijn de 1e twee letters van haar namen: SAida Roxanne ANnouschka

Inmiddels heeft Saida al heel wat opleidingen en cursussen gevolgd, getuige de prachtige certificaten aan de muur van haar studio.

Saida beperkt haar passie niet tot nagels alleen: ze blogt met enthousiasme op BeautySpot.nl en geeft nailart workshops.
Een bezige nagelbij, zo kan je haar gerust noemen, maar wat een rust straalt ze uit als ze je nagels doet!!
Gisteren was ik bij haar in de studio: voor mij een eerste keer bij een manicure. En ik vond het heerlijk: wat echt bijzonder is, bij de kapper ben ik het binnen een kwartier zat.
Ik heb een heel lelijke nagel, daar heeft Saida nu een behandeling voor bedacht, en ze had een geweldige tip voor mijn steeds zo droge handen.

Before:

Nu zit ik dit verhaal te typen met prachtig verzorgde nagels, ik word iedere keer blij als ik er naar kijk. Denk niet lieve dames dat zoiets onbereikbaar betaalbaar is. Compleet verzorgde handen en een prachtige gel nagellak, voor net geen 30 euro?? Dat is echt niet duur.

Wat zeg ik: dat is geen geld, voor zoveel plezier!

After:

Anrosa

lees ook: Eigen bedrijf 

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)