Het mooiste meisje van de klas: nieuwe formats

meisje

In mijn vorige blog noemde ik mezelf het braafste meisje van de klas.


Dat bracht me op het idee voor een groot aantal nieuwe formats, die we op tv kunnen uitzenden.
Ik begin met het oorspronkelijke idee uit te werken.

Het braafste meisje van de klas, hoe hebben haar klasgenoten haar ervaren? Hebben ze haar als kind hartgrondig gehaat omdat zij altijd het bord mocht uitvegen en briefjes van de juf naar de meester mocht brengen? En daar zit het braafste meisje van de klas dan. En hoort alles aan…snikkend stort ze in elkaar en vertelt dat ze zich altijd zo eenzaam heeft gevoeld…
Dames als dat geen emotie-tv is, dan weet ik het niet meer.

Een serie met het slimste meisje van de klas is natuurlijk ook een goede optie.


 We zoeken het slimste meisje van de klas bij haar thuis op. Met twee vingers in haar neus haalde ze negens. In alle vakken zowel alfa als beta. We zijn benieuwd, heeft zij het tot CEO van een groot bedrijf geschopt. Is zij professor op een buitenlandse universiteit ? Of zit ze thuis met twee hoogbegaafde kindertjes en meent ze zich verbeten voor dat die niet – zoals zij – vroegtijdig en onbegrepen zullen afbranden?
Een mooie human interest story, ik zet in op een miljoen kijkers

En wat denken jullie van het format: de grootste jongensgek van de klas ? Die is best wel leuk, toch. Elke klas had er wel eentje. Zo’n meisje dat als eerste van de klas een vriendje had, maar toch naar alles wat een broek aanhad knipoogde?
Zijn we niet nieuwsgierig allemaal hoe het haar is vergaan? Hoeveel mannen ze heeft versierd, of is ze op haar achttiende moeder geworden?

Jullie zien het: er is zoveel mogelijk, dat ik me echt afvraag: Endemol waar blijf je ? mijn vorige ideeën heb je ook al niet opgepikt….

like Like
8 antwoorden
 1. Janet
  Janet zegt:

  Haha, zeker goede ideeën. Vooral omdat we denk ik benieuwd zijn wat er van deze kinderen is geworden. Of de muurbloempjes nog steeds zo fijn, of flink ontpopt zijn? Ik zou kijken hoor.

  Beantwoorden
 2. Wanda
  Wanda zegt:

  Ik zou het als ik jou was gewoon nog een keer proberen bij Endemol en anders direct ook even bij John de Mol, want zo zijn we nog wel een paar jaar verzekerd van ongetwijfeld boeiende televisie!

  Beantwoorden
 3. Rory
  Rory zegt:

  Het braafste meisje van de klas? Check! En daar ben ik toch best wel mee gepest. Toch heeft het mij gemaakt tot wie ik ben en ik zou het niet anders willen. De dingen in het leven lopen zoals het lopen moet denk ik dan maar. En trouwens, ik was niet alleen het braafste maar ook het zachtste meisje van de klas. En die combinatie is niet altijd ideaal vermoed ik…

  Beantwoorden
 4. Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh
  Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh zegt:

  Ik moet eerlijk opbiechten dat ik het programma nog nooit gezien heb. Maar ik ken wel een vrouw die hierin ‘gespeelt’ heeft. Omdat ze zo’n rot jeugd heeft gehad, waren de opnames voor haar ontzettend helend. Bijzonder wel.

  Beantwoorden
 5. Jouvence
  Jouvence zegt:

  Ik ben niet zo van de tv programma’s en ik heb ook niet zo’n leuke schooltijd gehad, de meesten hoop ik nooit meer te zien.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)