Een man echt blij maken met een cadeau, dé twee tips

cadeau voor man

Denk jij: help een cadeau voor een man?? Lees dan vooral verder

Mannen en cadeaus, het blijft een ding. Ze zeggen standaard dat ze niks nodig hebben, maar toch voelt het niet lekker wanneer jij op een verjaardag of jubileum met niets aan komt zetten. Maar een bosje bloemen of paar sokken van de HEMA voor de vorm kopen is leuk, maar echt blij zijn ze er wellicht niet mee. Daarom raden wij ook aan om of een dikke knuffel óf echt een goed en zinvol cadeau te geven. Daar worden namelijk de meeste mannen echt blij van. Wat goede opties hiervoor zijn? Wij zetten er een aantal voor jou op een rijtje. Doe er je voordeel mee, en steel de show op zijn verjaardag!

De gadget freak

Er zijn maar weinig mannen die er niet van houden; gadgets. De technologie gaat tegenwoordig zó snel dat het bijna lastig is om bij te houden. Toch genieten mannen vaak van de laatste innovaties en snufjes op dit gebied. Daarom is een cadeau in deze richting altijd een goed idee. Als we voor dit najaar één tip mogen geven; ga de nieuwe iPhone 14 Pro kopen. De nieuwe innovaties bij dit pareltje van het bekende merk Apple zien er onwijs veelbelovend uit; nóg een betere camera, een groter scherm en allerlei extra opties zoals een satelliettelefoon optie. Je kunt natuurlijk meteen voor de allerduurste optie gaan -de Pro Max versie-, maar er komen vier verschillende opties. Waarbij er ook een relatief voordelige variant is! Voor iedere portemonnee dus een optie, maar helaas écht goedkoop wordt het niet. Maar een blije man? Die krijg je hiermee gegarandeerd.

Góede accessoire, prima cadeau voor een man!

Dat mannen niet van accessoires houden is een leugen. Maar het moet hierbij wel gaan om écht goede accessoires. Denk dus aan een riem van écht goed leer, sokken van kasjmier en stijlvolle sjaals voor een koude winter van schapenwol. Maar als we één accessoire als ultieme gadgets voor de man moeten noemen, dan is het wel het een mooi horloge. Van een echte Rolex (oké, waarschijnlijk iets boven budget) tot een mooie (Apple) smartwatch. Een horloge maakt een outfit af en geeft een persoonlijke touch aan een outfit. Dus heb jij de financiële ruimte om echt te investeren in een cadeau? Ga dan eens langs de juwelier om een horloge aan te schaffen. Een cadeau wat decennia lang mee kan, en wellicht zelf weer doorgegeven gaat worden aan de volgende generatie.

Kortom, een man blij maken is niet eenvoudig. Of na het lezen van dit artikel eigenlijk wel! Het zit hem vaak in de kleine dingen, een goede maaltijd of een lekkere massage wordt zeer gewaardeerd. Zelfs van onverwacht de auto echt goed schoonmaken wordt menig man blij. Evenals een goed avondje genieten in een restaurant, liefde gaat tenslotte door de maag. 

Maar waar het om cadeaus gaat, is de tactiek ‘beter of niet’ misschien wel de beste. Informeren waar de ontvanger écht van houdt, is ook niet gek, soms is dit beter dan lukraak iets kopen. En anders is er altijd nog de optie om ouderwets het bonnetje te bewaren!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)