Een echte zakenvrouw? Neem een kantoor in de achtertuin!

tuinkantoor

ontdek de nieuwe trend: een tuinkantoor

Als thuis werkende moeder heb je het soms best lastig. Natuurlijk kan je een kantoor in jullie gemeenschappelijke slaapkamer maken. Of ergens onder het schuine dak op zolder. Of dan maar gewoon aan de keukentafel en het opruimen als je gaat koken…

Ik zal de laatste zijn om te zeggen dat het niet kan. K.J Rowling is haar carrière begonnen in een café waar ze internet hadden… Waarom zou het jou niet lukken om carrière te maken in een hoekje van de woonkamer met je rug naar de tv?

Is dat prettig ?

Natuurlijk kan dat, maar is het ook prettig? En vooral: is het productief? Als je mij de vraag eerlijk stelt zeg ik nee.  Want waar je ook in huis  zit, het blijft thuis: de wasmachine piept dat-ie klaar is, de kinderen weten je altijd te vinden.

Wat je nodig hebt, is “a room of one’s own”, Virginia Woolf zei het negentig jaar geleden al. En nog steeds hebben wij vrouwen zo weinig ruimte voor ons zelf. Laat staan een eigen kantoor.

Ga het huis uit…

“Maar er is in ons huis echt geen plaats voor een kantoor voor mij!” roep je nu.
In dat geval ga je het huis uit. Naar de tuin om precies te zijn. “Ik ga toch niet in de schuur zitten”, hoor ik je nu zeggen. Nee, zeker niet. De schuur is geen plek voor een kantoor. Maar denk eens in blokhutten>
Denk in ….tuinkantoor!

Een echt tuinkantoor 

Blokhutten zijn er in alle maten en prijzen, de meeste kan je isoleren, zodat je er ook in de winter kan werken.  Het moet vreemd aflopen wil jij geen blokhut vinden, waar je in je achtertuin een perfect kantoor voor jezelf van kan maken.
Een heerlijke she-cave.  Ingericht naar jouw wensen met alles wat jij voor je werk nodig hebt.
Een kantoor voor een koningin !

En o ja…leer je familieleden te kloppen voor ze binnen komen…

 

lees ook : een nieuwsbrief maken: hoe doe je dat ?

 

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)