Drie musthaves voor komend festivalseizoen!

Drie musthaves voor komend festivalseizoen

De start van het festivalseizoen is voor velen een moment waar ze niet meer op kunnen wachten. Toch kan dit vrij lang duren, zeker op de gure en donkere dagen in aanloop ernaartoe. De voorpret verhogen door het aanschaffen van een outfit en accessoires is dan ook iets wat steeds meer mensen doen. Er ontstaan hele winkels en webshops vol met festival outfits en accessoires, ontzettend leuk om er eens in rond te kijken en de mooiste zaken aan te schaffen. Welke trends we dit jaar kunnen verwachten? Lees snel verder.

1. Duurzaamheid op festivals

Duurzaamheid, klimaat en het verkleinen van de foodprint zijn thema’s die massaal worden omarmd, van jong tot oud. Mensen die naar festivals gaan zijn daar ook zeer mee bezig. Daarom zijn er ook veel accessoires op de markt die hieraan bijdragen, en duurzaamheid bevorderen. Cupkeepers zijn hier voorbeelden van. Hiermee kun je eenvoudig bekers verzamelen, bij je houden en weer gebruiken. Een kleine investering met een groot effect en tevens één die je geld gaat besparen. Nooit meer onnodig borg voor een beker betalen!

2. Hét festivalitem

Wanneer er één item is wat al sinds jaar en dag symbool staat voor een festival is het wel de buckethat. Niet alleen super trendy maar ook nog eens heel praktisch tegen de zon. Bucket hats zijn er tegenwoordig in alle kleuren, soorten en maten. Daarmee is er voor ieder festival tegenwoordig wel een leuk hoedje te vinden. Een leuk aandenken aan ongetwijfeld een prachtige tijd!

3. Nooit meer iets kwijt

Helaas gaat diefstal en criminaliteit niet aan festivals voorbij. Daarnaast is in de feeststemming de kans groot dat je iets verliest. Hier is tegenwoordig ook een oplossing voor die ook nog eens stylish helemaal verantwoord is, namelijk die in de vorm van fanny packs. En festivaltrends zouden festivaltrends niet zijn wanneer ook hier alweer allerlei leuke en creatieve opties voor zijn. Wederom een trend waar praktische én stylische trend samenkomen, en die ook zeker een investering waard zijn.

Kortom, start vandaag nog met de voorpret en schaf de leukste variant aan van dé festival musthaves van dit jaar. Van de buckethat tot de fanny pack, voor iedereen is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Voor de kosten hoef je het niet te laten, in speciale festivalwebshops zijn ze al tegen zeer aantrekkelijke tarieven te koop! Dus maak je outfit helemaal 2023 proof met bovenstaande tools en jij zult stralen als nooit tevoren op een festival!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)