De leukste ideeën voor een vriendinnenweekend

Als je een vriendinnengroep hebt, zie je elkaar waarschijnlijk niet erg vaak. Je hebt natuurlijk een eigen leven met een gezin en/of een baan, waardoor je maar af en toe met elkaar kunt afspreken. Daarom kun je, als je elkaar ziet, net zo goed een vriendinnenweekend organiseren. Zo spendeer je veel tijd met elkaar en kun je flink bijkletsen en leuke activiteiten ondernemen. Wat jullie hobby’s ook zijn, er zit altijd iets tussen. In deze blog geven we wat inspiratie.

 

Wintersport

Willen jullie het liefst een lang weekend weg? Nu, tijdens de wintermaanden, is het de perfecte gelegenheid om op wintersport in Duitsland te gaan. Zo kun je meteen de feestdagen samen vieren door daar een avond voor te organiseren. Er hangt namelijk al een vrolijke kerstsfeer door de besneeuwde bergen in de omgeving. Of jullie nu allemaal graag op wintersport gaan of er ook een paar vriendinnen tussen zitten die meer houden van après-ski, dit zal sowieso voor een gezellig en onvergetelijk vriendinnenweekend zorgen. Naast dat jullie samen veel plezier op de piste zullen hebben, heb je ook gezellige avonden voor de open haard in een traditionele, houten chalet.

 

Een sportief weekend

Zijn jullie allemaal erg sportief? Dan is een actief vriendinnenweekend een perfecte optie. Of je nu gaat skiën in Zwitserland, of gaat mountainbiken door de Veluwe, er zijn genoeg mogelijkheden voor iedere soort vriendinnengroep en ieder budget. Er zijn namelijk allerlei verschillende avontuurlijke activiteiten, zoals wandelen of misschien wel een gezamenlijke bootcamp. Houden jullie van de natuur of van de zee? Op basis daarvan kun je een locatie kiezen, zowel in als buiten Nederland. Het is maar net wat jullie voorkeur heeft en of jullie een gezamenlijk budget hebben. Ga kamperen in de bossen of verblijf in een huisje op Texel. Je zult elkaar hierdoor nog beter leren kennen en sterkere banden ontwikkelen.

 

Wellness en ontspanning

Liever een weekendje vol ontspanning? Spendeer dan een dag in een wellnessresort. Hier zijn er erg veel van, en voor iedereen is er wel een geschikte spa te vinden. Ontspan in de sauna en zwem een aantal baantjes in het zwembad. Kom even tot rust en laat alle stress van het dagelijks leven van je af zakken. Het is namelijk erg belangrijk dat je ook eens naar jezelf kijkt, en met wie kun je beter even relaxen dan met je beste vriendinnen? Sluit de dag natuurlijk af met een heerlijk diner in een chic restaurant.

like Like