De beste upgrade voor je huis

verandering

verandering van spijs doet eten, verandering in je huis, brengt vrolijkheid

Je huis een upgrade geven hoeft helemaal niet ingrijpend of duur te zijn. De kleinste veranderingen kunnen al een flinke verandering teweegbrengen in je huis. In dit artikel vertellen wij jou hoe je je huis een upgrade kan geven, zelfs met een klein budget.

Een nieuwe kleur op de muur 

De makkelijkste manier om verschillende ruimtes in je huis een nieuwe look and feel te geven, is door een nieuwe kleur op de muren te verven. Een verandering van kleur kan je woonkamer een stuk ruimer laten aanvoelen. Lichte kleuren werken goed om dit effect te realiseren. Door het plafond een lichtere kleur te geven dan de muren, creëer je het gevoel van een hoger plafond. Aardetinten en pastelkleuren zijn doorgaans de meest veilige keuze om voor te gaan. Heftige, felle kleuren kunnen vaak tot spijt leiden en hebben vaak niet het gewenste effect.

Verandering in de keuken

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keuken inspiratie, is het belangrijk om eerst te kijken naar de huidige keuken. Wat bevalt er niet aan of welke elementen ontbreken er op dit moment? Met deze inzichten is het makkelijker om erachter te komen wat je precies wilt veranderen. Indien de indeling van de keuken niet bevalt en er bijvoorbeeld te weinig loopruimte is, is het lang niet altijd nodig om een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Door kleine aanpassingen te doen in de huidige keuken, creëer je al gauw een aangenamere omgeving. Wil je toch wat doen aan de uitstraling van je keuken, overweeg dan eens om het keukenblad te vervangen. Dit overheersende element kan je eenvoudig vervangen door een keukenblad van een andere kleur of materiaal. 

Badkamer

De badkamer, voor velen dé plek in het huis om tot rust te komen. Je begint en eindigt je dag er vaak. Om die reden is de badkamer een plek waar je je fijn in moet voelen. Het is een ruimte waar je door middel van kleine veranderingen een heel nieuw gevoel kan creëren. . Denk bijvoorbeeld aan tegelpatronen op de muur of nieuwe tegels op de vloer. Ook een nieuwe douchekop of kraan zijn kleine ingrepen die veel verandering teweegbrengen.

Alternatieven

Daarnaast zijn er tal van andere aanpassingen waarmee je je huis een upgrade kan geven. De aanschaf van een nieuwe salontafel of vloerkleed kunnen al voor een verandering in je huis zorgen. Ook worden planten vaak ingezet om je huis wat op te vrolijken.

lees ook eens : bed samenstellen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)