De beste televisieprogramma’s voor vrouwen

televisiprogramma 1

Het leukste televisieprogramma voor vrouwen, welke is dat er izjn er zoveel!

Aanschouw de lijst der lijsten voor de beste televisieprogramma’s voor vrouwen! Geniet van een avondje tijd voor jezelf. Kruip onder een dekentje, pak er een glas wijn bij. Zet de popcorn in de magnetron en schud de kussens nog eens even lekker op. Sfeerverlichting aan, hapjes en drankjes bij de hand en genieten maar!

Say Yes to the Dress
Bijna iedereen kent het programma wel. Brides-to-be op zoek naar de perfecte jurk. Vaak wordt deze taak moeilijker gemaakt door schoonmoeders, vriendinnen of zussen. Maar uiteindelijk zegt iedereen yes to the dress! Een hartstikke leuk programma om de zondag namiddag uurtjes mee te vullen. Of juist tijdens een avondje voor jezelf. Zowel nieuwe afleveringen als herhalingen van het TLC programma’s kun je terugkijken met
digitale televisie van KPN. Zo hoef je nooit iets te missen! Glas wijn erbij, chipje, dipje en genieten van de pre-bruiloft taferelen van Say Yes to the Dress.

televisieprogramma 2
Tip: Mochten bruidsjurken nu niet helemaal jou ding zijn dan zijn er talloze andere
programma’s te vinden op TLC waar je gegarandeerd van kunt genieten!

New Girl
Zooey Deschanel heeft inmiddels al vele harten veroverd. Het verhaal gaat over Jess die met drie mannen gaat samenwonen nadat haar vriend is vreemdgegaan. Deze romantische, charmante sitcom heeft van alles wat. Jess is een vrolijke geek in een serie vol verrassingen.
Iedere aflevering duurt een kleine 20 minuten; ideaal om een avondje te bingewatchen dus!
De eerste drie seizoenen zijn te kijken op Netflix maar ook het vierde seizoen van New Girl is inmiddels op tv uitgezonden. Gelukkig hoef je niets te missen. Met een tv pluspakket kun je net zolang series kijken als je zelf wilt!

Een ander leuk televisieprogramma voor vrouwen:

televizieprogramma 3

De leugendetective
Sinds november is de leugendetective te zien op RTL5. Een programma waar een van de beste leugenexperts van Amerika, Nederlandse (ex) koppels test aan een leugendetector. Slagen alle deelnemers erin om geheimen en leugens verborgen te houden? Daniel Ribacoff legt ze het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de waarheid boven komt, koste wat kost!

&Chantal

Als iemand de harten van tv-kijkend Nederland veroverd heeft is het wel Chantal Janzen.
Haar open, vrolijke en vooral unieke karakter heeft menig Nederlander aan de tv kunnen kluisteren. Na het ongelofelijke succes van Chantal blijft slapen is het nu tijd voor een gloednieuwe personality show. Sinds eind oktober ontvangt ze iedere zaterdagavond bekende, maar ook onbekende gasten in de studio. Iedere aflevering heeft zo zijn eigen thema en iedere week is dus weer anders. Keus genoeg dus: voor iedereen zit er wel een televisieprogramma bij
Bron afbeelding

lees ook: een knaagdier als huisdier, waar moet je op letten?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)