Vriendinnengroep? Tips voor leuke uitjes!

,
Vriendinnengroep? Tips voor leuke uitjes!

Wanneer jij gezegend bent met zo’n gezellige, grote vriendinnengroep dan mag je je een rijk mens rekenen. Je kunt met ze lachen, maar ook met ze huilen. Wellicht kennen jullie elkaar al sinds de basisschool, of zijn jullie samengekomen tijdens de studententijd. Je zult echter ook merken dat het contact door de jaren heen verandert. Waar het vroeger nog een vanzelfsprekendheid was om elkaar te zien, verandert dat door de jaren heen. Iedereen krijgt een eigen leven, kinderen en drukke sociale levens. Toch is het wel iets om te koesteren, zo’n vriendinnengroep. Daarom hier tips voor leuke activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen.

Carnaval

Of je nu van beneden de rivieren bent of niet; carnaval is een feest voor iedereen, van beginner tot ervaren vierder. Daarom is carnaval samen vieren als vriendinnengroep een enorme aanrader. Je hoeft weinig te doen om de sfeer erin te krijgen en samen tot grote feestvreugde te komen. Een gekke outfit aan waar iedereen in dezelfde stijl komt is nog eens extra sfeerverhogend. Kijk eens op Partytrader voor een te gek aanbod van verschillende outfits.

Oktoberfest

Nog een feest wat ontzettend leuk is om eens mee te maken is een echt Oktoberfest. Hiervoor hoef je alleen maar af te reizen naar onze oosterburen om een leuk event mee te maken. Ga voor echte Oktoberfest kleding en schuif aan bij de lange tafels. Het is een ontzettend aanstekelijk feest met een heel eigen dynamiek. Investeer hierin en je zult het je leven lang niet vergeten.

Hollands festival

Nog een evenement wat je op zijn minst één keer mee moet maken in je leven, en dat is een Hollands festival. Lekker meezingen op oude bekende nummers van Hazes maar ook losgaan op Marco Schuitmaker. Het maakt niet uit, als het maar gezellig is. Je zult je ook kunnen verbazen over de enorme fanschare die sommige artiesten altijd met zich meebrengen. Dus een Hollands festival; zeker een bezoekje waard!

Kortom; een vriendinnengroep is ontzettend leuk, maar ook iets wat het nodige onderhoud nodig heeft. Het is niet zo dat het vanzelfsprekend is dat de bijzondere band die jullie hebben ook in stand blijft. Daarom is het aan te raden om ook eens te kijken naar nieuwe evenementen die jullie samen kunnen bezoeken. Je zult al snel merken dat het een andere dynamiek gaat geven aan jullie vriendschap en er herinneringen voor het leven worden gemaakt.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)