Mannen in pakken

mannen in pakken

Mannen in pakken, doen of laten

Hoewel ik zelf met grote regelmaat uiterst casual gekleed ga en manlief ook, en je het dus niet zo snel van mij zou zeggen: ik hou bij mannen wel van een beetje klassieke look..
Niet echt klassiek: geen streepjespak met wit overhemd en nette das. Een beetje klassiek sportief, zou ik zeggen en vooral: een beetje Engels…Ik vind dat echt, ik zal maar zeggen: lekker ogend. Het heeft me jaren gekost voor ik manlief zo ver had dat hij eens zo’n stoere Ierse visserstrui met kabels aantrok, alleen maar proberen, als u begrijpt wat ik bedoel…
Hij was meteen verkocht, want het stond hem gewoon heel erg mooi. Grof gebreide truien en grof gebreide vesten staan veel mannen gewoon erg goed! Casual en toch netjes.

Overhemden voor mannen in pakken

Waar ik ook helemaal blij van kan worden, zijn mooie overhemden en die zijn niet altijd makkelijk te vinden. Soms is de mannenmode echt een beetje saai of juist weer heel erg over de top. Ik heb manlief nooit in een bloemetjes overhemd gekregen. En dat heb ik ook nooit geprobeerd!
Maar een stoer en strak overhemd, hmmm dat kan mijn echtgenoot zo lekker staan!

Hoewel ik een enorme zuinigerd ben, zoals jullie weten, koop ik als het even kan McGregor overhemden. Ze gaan namelijk echt heeeel lang mee (en geloof me, manlief kan behoorlijk snel de boel verslijten) En dus als ik best een substantieel bedrag voor een overhemd neerleg, troost ik me met de gedachte, dat ik niet alleen iets leuks heb om naar te kijken, maar dat ik ook nog eens heel milieubewust bezig ben.
Omdat het lang gaat duren voor dit overhemd in de bak van de kringloop beland.

Over kringloop gesproken: als je de mazzel hebt daar een MCGregor overhemd te spotten: niet aarzelen, maar doen!

lees ook: Hanglampen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)