Je woonkamer mooi inrichten

zonwering

Bij het inrichten van je woonkamer, is het kiezen van de juiste zonwering belangrijk.

Laten we eens een aantal aspecten van zonwering op een rijtje zetten.

Wil jij je woonkamer niet als een oven hebben in de zomer en de warmte behouden in de winter? En je wil natuurlijk ook geen pottenkijkers de kans geven om te gluren. Privacy is een belangrijke factor in je woonkamer.

Keus in zonwering
De verschillende zonweringen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in verschillende soorten stoffen. Ze zijn niet alleen heel mooi voor in je woonkamer, maar ook nog eens makkelijk te bevestigen en te bedienen. Er zijn natuurlijk standaardmaten beschikbaar, maar je kan ze ook op jou maat laten maken. Voordat je een keuze maakt, is het handig om eerst de ramen op te meten.

Hoe moeten ze worden opgehangen?

Het beste wat je kunt doen is ervoor te zorgen dat het kozijn op drie verschillende plaatsen wordt ophangen. Want een heel klein verschil kan al een impact hebben op hoe de zonwering, zoals lamellen, komt te hangen. De breedte welke je doorgeeft aan de leverancier, wordt de breedte van het schuifsysteem waar zij in hangen, de breedte is dan 1 cm langer. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat bij de stoffen lamellen de zoom aan de onderkant bevindt en dezelfde kant op wijzen. Je opent en sluit ze dan met één van de bijgeleverde kettingen. En met de andere ketting kan jij zelf bepalen hoeveel jij ze open of dicht houdt.

Onderhoud
Ze zijn allemaal goed schoon te houden met een eenvoudige droge of vochtige doek. Vroeger werden lamellen praktisch gebruikt, maar nu worden ze ook opgehangen vanwege de authentieke uitstraling en de prachtige schaduwtekeningen die zij maken. Door de makkelijke bediening bepaal je zelf hoeveel licht je naar binnen laat.

lees ook: een knaagdier als huisdier

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)