Hoe kies je het perfecte geboortekaartje voor je baby?

,

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en kijkt natuurlijk erg uit naar de komst van je baby. Eén van de leukste dingen om te doen is het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje. Je wilt immers van de daken schreeuwen dat jouw kleintje er is. Maar hoe kies je nu het ideale geboortekaartje? In dit artikel geven we je handige tips voor het kiezen van het perfecte geboortekaartje voor jouw prachtige baby.

Kies een stijl die bij jullie past

Op zoek naar geboortekaartjes voor een jongen voor jullie pasgeboren zoontje? Supertof! Denk bijvoorbeeld aan een geboortekaartje op écht berkenhout of een stoer, hip thema. En wist je dat er zelfs kaartjes zijn in de vorm van een beertje, olifantje of wolkje? Het is vooral belangrijk dat het helemaal bij jullie kersverse gezinnetje past!

One of a kind

Jullie baby is bijna geboren! Het moment waar jullie zo lang op hebben gewacht is bijna daar. En natuurlijk willen jullie dit fantastische nieuws delen met al jullie familie en vrienden. Maak het extra speciaal door het geboortekaartje persoonlijk te maken. Voeg de naam van jullie baby toe en zet er een foto bij zodat iedereen kan zien hoe prachtig jullie kleintje is. Kies daarnaast voor een geboortebord voor in het raam in hetzelfde ontwerp als jullie geboortekaartje, zodat iedereen het kan zien en mee kan genieten van jullie geluk.

Kleurenparadijs

Heb je al nagedacht over de kleur van je geboortekaartje? Er zijn zoveel opties! Wat dacht je van pasteltinten voor een schattige kaart of juist felle kleuren voor een echte eye-catcher? Als je van tevoren nadenkt over de kleur, zorg je ervoor dat het kaartje eruit springt. Heb je weleens gehoord van het “happy colors” thema? Zo vrolijk! Of wat dacht je van “forest green”? Groen, groener, groenst. Maak de keuze die bij jou past en creëer zo het perfecte, unieke kaartje.

Een mooi formaat

Ga je voor een standaardformaat of wil je liever een kaartje in een opvallende vorm? En dan is er nog de keuze tussen een dubbelgevouwen kaart of een enkel kaartje. Het allerbelangrijkste is om te bedenken welke stijl het beste bij jullie past. En vergeet vooral niet om een proefdruk te bestellen, zo kun je het kaartje alvast bewonderen en delen met vrienden en familie.

Bestel op tijd

Begin op tijd met de zoektocht naar het ideale kaartje zodat je voldoende tijd hebt om het perfecte kaartje uit te kiezen. Als je het kaartje ruim van tevoren bestelt, hoef je je geen zorgen te maken dat het niet op tijd geleverd wordt. Dat bespaart een hoop stress!

Het kiezen van het mooiste geboortekaartje is een klus die minstens zo leuk als belangrijk is. Jullie willen natuurlijk een kaartje kiezen dat helemaal bij jullie past en dat de geboorte van jullie baby nóg fijner maakt. Wij wensen jullie veel plezier met het uitzoeken van het ultieme geboortekaartje voor jullie lieve baby.

like Like