De verschillende vormen van een hoekbank

,

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Een hoekbank kopen is dan een goed idee. Het zal je opvallen dat er niet alleen veel keuze is in formaten, materialen en kleuren, maar er zijn ook veel verschillende vormen en opstellingen mogelijk. Er zijn standaard opstellingen, maar er is zoveel meer mogelijk dan dat!

De U-vorm bank

Alle mensen kennen de standaard L-vormige hoekbank wel. Maar de U-vorm hoekbank is ook een zeer goede optie. Hij heeft een grotere opstelling, wat zorgt voor meer loungeplekken op de bank. Om een U-vorm hoekbank kwijt te kunnen, moet je over het algemeen wel een grote woonkamer hebben.  Het grote voordeel van een U-bank is dat je met 1 meubel direct een knusse en vooral comfortabele zithoek kunt creëren. Je hoeft namelijk niet te kiezen aan welke kant je de hoek wilt plaatsen, want je hebt aan beide kanten een loungegedeelte. Ook heb je altijd genoeg zitplekken voor iedereen.

Een ronde hoekbank

Naast dat een rechte bank leuk is, straalt het voornamelijk functionaliteit uit. Door een andere vorm bank te kiezen, kun je een heel andere stijl en uitstraling in je interieur creëren. Zo is een bank met ronde vormen een leuke afwisseling en helemaal de trend van nu! Een halfronde bank geeft meteen een speels uiterlijk in je interieur. Ook zijn er verschillende modellen die geen recht loungestuk hebben, maar een ronde. Op deze manier is je hoekbank direct een blikvanger in je interieur en zal de ronde vorm een leuke afwisseling zijn in je inrichting.

De ultieme relax bank

De meeste mensen kiezen hun bank niet op hoe hij eruitziet, maar vooral hoe comfortabel hij zit. Dit is dan natuurlijk ook het belangrijkste van een bank. De bank is er om na een lange dag op neer te ploffen, je benen omhoog te doen en even helemaal tot rust te komen. Als je samen woont, kan hier nog weleens discussie over ontstaan. Want wie mag er in het meest comfortabele hoekje liggen? De oplossing hiervoor is een ultieme relax hoekbank. Deze heeft bijvoorbeeld een extra breed lounge gedeelte, zodat jullie hier samen kunnen liggen. Maar er zijn ook banken waar een relaxfunctie ingebouwd zit en kan uitklappen. Ook een verstelbare hoofdsteun behoort tot de opties. Zo kun je in veel gevallen je bank zo samenstellen en uitkiezen zodat hij geheel bij jouw specifieke behoeften en eisen past.

like Like
Like
1