De populairste Koreaanse skincare merken

,

Heb jij filmpjes gezien of reviews gelezen over Koreaanse skincare producten en ben je helemaal om? Dan hebben wij speciaal voor jou dé populairste Koreaanse skincare merken op een rijtje gezet. Zo hoef je niet het hele internet af te struinen en kan je snel beslissen welk merk goed bij jou past en begin je binnen een paar dagen nog aan jouw nieuwe skincare routine!

 

Wat maakt Koreaanse skincare zo populair?

Waarschijnlijk weet je wel dat Koreaanse skincare producten populair zijn, maar weet je ook waarom ze zo geliefd zijn? Dit komt doordat veel Koreaanse skincare merken geloven dat cosmetica en huidverzorging geen agressieve chemicaliën moet bevatten. Deze harde chemicaliën maken je huid oppervlakkig schoon en glanzend, maar maken uiteindelijk meer kapot dan dat ze je huid gezond maken. Dat is precies wat je niet moet willen bij een gevoelige huid of andere huidproblemen!

Koreaanse huidverzorgingsproducten bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn niet agressief en zorgen voor een diepe reiniging en hydratatie van de huid. In Korea is men ervan overtuigd dat een gezonde huid begint bij een goed gehydrateerde huid. Alleen wanneer de huid goed gehydrateerd is, kan een huid beginnen met herstellen en gezond blijven.

De Koreaanse huidverzorgingsproducten zijn dankzij hun milde ingrediënten ontzettend geliefd onder mensen met een ‘probleemhuid’, denk hierbij aan acne, rosacea en andere problemen die de huid gevoelig en onrustig maken.

 

Verschillende merken huidverzorgingsproducten

Er zijn ontzettend veel verschillende Koreaanse skincare merken op de markt. Wij hebben er een aantal voor je uitgezocht, zodat jij makkelijk een merk en producten kan vinden die bij jou passen.

 

Laneige

Laneige is een Zuid-Koreaans cosmeticamerk dat is opgericht in 1994. Laneige vertaalt letterlijk naar ‘de sneeuw’ in het Frans. Hoewel de naam misschien anders suggereert, komt het merk dus echt uit Seoul, Zuid-Korea. Het merk Laneige is gebaseerd op hun Advanced Water Science technologie, waarmee ze de nadruk leggen op het hydrateren van de huid. Al hun producten zijn dan ook ontzettend hydraterend. Één van hun populairste producten van dit moment is de Laneige lip mask, een voedend lipmasker dat je lippen hydrateert en weer zacht aan laat voelen. Perfect voor tijdens de koude winterdagen!

 

COSRX

De naam COSRX klinkt, net zoals Laneige, misschien niet erg Koreaans. Het merk is in 2013 opgericht in Korea, door Jeon Sanghoonis. Het merk is van mening dat cosmetica meer dan alleen uiterlijke schoonheid moet zijn: met hun producten hopen ze mensen meer zelfvertrouwen te geven. COSRX richt op specifieke huidverzorging behoeften en pakken met hun producten specifieke problemen of ongemakken aan. Ze staan bekend om hun eenvoudige, effectieve ingrediënten, die geschikt zijn voor alle huidtypes. Een populair product van COSRX is hun Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Serum: een ontzettend voedend serum voor de droge huid.

 

Geen idee waar je moet beginnen?

Heb jij geen idee welke producten jouw huid nodig heeft? Laat je dan adviseren door een expert! Als je graag zelf nieuwe producten wil toevoegen aan jouw routine, doe dit dan altijd stap voor stap, om te voorkomen dat je heftige reacties krijgt op het nieuwe product.

like Like