5 tip voor vrouwen met een smartphone.

smartphone

5 tip voor vrouwen met een smartphone.

Ik zit nu even “tussen 2 abonnementen” en dat betekent: geen smartphone! De eerste twee dagen is het nog een soort van rustig, maar nu begint het me knap te vervelen. Ik loop dan ook meerdere malen per dag naar beneden, om te kijken of mijn nieuwe simkaart al bezorgd is…
Tijd dus om eens even rustig na te denken over het gebruik van de smartphone.

1) Uit bovenstaande kun je al opmaken dat tip 1 is: neem de tijd om een abonnement uit te zoeken wat bij je past. Ik geef toe: bij mij is het even een worsteling, maar ik bespaar straks 27 euro per maand op mijn abonnement!
Even rustig nadenken, wat je nu echt nodig hebt, en wat, maar onzin is, flink scrollen en zoeken en…je bespaart tientallen euro’s per maand.

2) Installeer leuke en gratis apps. Smulweb bijvoorbeeld of een 7-minute-work out. Die laatste gebruik ik al jaren elke ochtend. Super handig. De app zegt wat ik moet doen, ik spring de kamer rond en hoef me geen zorgen meer te maken over mijn conditie.

 Neem een leuk hoesje!

3) Als je toch bezig bent jezelf te verwennen, neem dan een leuk hoesje. Die dingen zien er allemaal hetzelfde uit, nou dat wil je niet, tenminste ik niet. Bij Shop4hoesjes hebben ze hele leuke fotohoesjes, die niet duur zijn.

4) Geef dat ding niet aan je man! Je kinderen: dat kan nog: maar onderzoek wijst uit dat mannen veel slordiger met hun smartphone omspringen dan vrouwen! Laat mannen hun eigen telefoon slopen, is mijn dringend advies.

5) Denk goed na welke telefoon je wil hebben. Natuurlijk nemen die kleintjes lekker weinig plek in, in je tas, maar een grote is wel vele malen prettiger in het gebruik (en dat spaart je weet een iPad uit!) en heeft ook vaak een betere camera.

Veel plezier met je smartphone (ik ben weer even onderweg naar de brievenbus)

lees ook: 5 tips voor een stijlvolle smartphone

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)