Over seksspeeltjes gesproken…

anale seks

Uit mijn vele blogs is inmiddels vast wel duidelijk geworden dat ik een groot voorstandster ben van leven en laten leven. Ik doe niet aan “acceptatie” van mensen met een andere seksuele geaardheid dan de mijne. Er zijn mensen die op een andere manier dan ik hun seksualiteit ervaren. Punt. Het is ze van harte gegund. “Zoveel hoofd, zoveel zinnen” zei mijn vader altijd. En zo is het maar net.
Wat in vrijwilligheid ( en hopelijk liefde) tussen twee mensen gebeurt, is een zaak van die twee mensen en niet van de rest van de wereld.

Nu ontdekte ik van de week al, dat het beeld dat ik van mezelf heb, niet altijd klopt met de werkelijkheid…En of de duvel ermee speelt, vandaag ontdekte ik dat opnieuw.
Scrollend door een shop met seksspeeltjes, ontdekte ik – niet voor het eerst – de buttplug

En het valt niet te ontkennen: ik raak niet direct opgewonden van het fenomeen anale seks.
“Nou en”, sprak ik mezelf streng toe. ”Omdat het jou niet direct aanspreekt, kan een ander het nog wel fijn vinden ” Tijd om kennis te verruimen dus.

anale seks en speeltjes

Veel vrouwen vinden anale seks heel prettig omdat je via de anus de clitoris heel goed kan stimuleren. Veel vrouwen denken dat de clitoris alleen dat kleine uitwendige knobbeltje is. Maar niks is minder waar. De clitoris, loopt binnen in je lichaam verder. Geloof het of niet, maar hij kan wel 15 cm lang zijn. ( zou menig man zich bij zijn penis niet voor schamen. ( maar dit terzijde) Elke clitoris, groot of klein( ze zijn niet allemaal 15 cm natuurlijk) heeft wel 8.000 zenuwuiteinde. En daar kan je anaal net zo goed bij komen als vaginaal…

Kijk dat wist ik ook niet. Maar het waarom van de buttplug is me ineens een stuk duidelijker. Tevreden klap ik mijn trouwe laptop dicht. Al weer een vooroordeel weggewerkt!

lees ook eens : bedfabels  of over energie gebruik

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)