Welke actrices dragen kleurlenzen?

natuurlijke oogkleur

een natuurlijke oogkleur met kleurlenzen, kan dat?

Je zou het in eerste instantie misschien niet geloven, maar er zijn een flink aantal actrices die niet alleen lenzen dragen, maar die zelfs voor kleurlenzen op sterkte gekozen hebben. Niet alleen hebben ze zo beter zicht, maar het brengt ze ook nog eens het welbekende stukje identiteit met zich mee. Dus welke actrices hebben die blauwe kijkers eigenlijk niet van nature? We hebben er een aantal voor je opgezocht!

een natuurlijke oogkleur….mispoes

1. Jennifer Aniston

Als Jennifer Aniston ergens om bekend staat dan zijn het wel haar blauwe ogen. Hoewel ze ook regelmatig een bril draagt, kiest ze normaal vooral voor blauwe kleurlenzen. Op die manier zorgen die azuurblauwe ogen voor een mooi contrast met haar bruin-blonde haar. Over de originele kleur van haar ogen wordt nog regelmatig gedebatteerd: veel mensen geloven namelijk dat ze eigenlijk bruine ogen van nature heeft!

2. Kylie en Kendall Jenner

Van alle actrices hadden we van de Kardashian-Jenners in ieder geval wel verwacht dat hun oogkleur niet helemaal natuurlijk zou zijn. Zowel Kylie als Kendall Jenner dragen dan ook dagelijks kleurlenzen die de originele kleur van hun ogen vermommen. Kylie’s natuurlijke oogkleur is namelijk licht bruin, terwijl ze vooral vaak te zien is met lichtblauwe contactlenzen. Ook Kendall verschijnt vaak met de blauwe contactlenzen, terwijl ook zij van nature donkerbruine ogen heeft.

3. Amber Rose

Van alle bekende personen is het vooral bij Amber Rose duidelijk dat ze kleurlenzen draagt: de kleur van haar ogen verandert namelijk regelmatig met de rest van haar look en uitstraling. Tot nu toe hebben we al kleuren zoals hazel, blauw en grijs mogen zijn, maar wie weet wat er in de toekomst allemaal nog aan mag komen.

en kijk een wie nog meer….

4. Paris Hilton

Die blauwe kijkers van Paris Hilton zijn verrassend genoeg niet natuurlijk. Hoewel het ontzettend mooi staat met het lichtblonde haar, geloven veel mensen dat haar natuurlijke oogkleur donkerbruin is. Gelukkig liegt ze er niet over, zo heeft ze zelfs ooit verteld dat haar kleurlenzen persoonlijk voor haar gemaakt wordt. Misschien wilt ze op deze manier wel iets over haar persoonlijkheid zeggen? 

5. Lady Gaga

Ook Lady Gaga staat bekend om het dragen van verschillende soorten kleurlenzen. Naast kleurlenzen draagt ze ook regelmatig lenzen die haar ogen groter maken zodat ze de cartoonachtige karakters van bijvoorbeeld ‘Bad Romance’ makkelijk neer kan zetten. 

6. Nicki Minaj

Een andere popster / actrice die regelmatig van kleur wisselt is Nicki Minaj. Haar van nature donker bruine ogen worden regelmatig aangepast naar een licht blauw. Gelukkig blijft zij over het algemeen wel bij haar natuurlijke oogkleur, en gebruikt ze de kleurlenzen alleen voor specifieke gelegenheden. 

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)