3 leuke ideeën voor een weekendje weg met vriendinnen

weekendje weg met vriendinnen

3 leuke ideeën voor een weekendje weg met vriendinnen

Tijd met de meiden, dat heb je soms gewoon even nodig.  Even eruit, even lachen. Nadat jullie eindelijk een datum hebben kunnen bepalen, is het tijd om te gaan bedenken wat jullie gaan doen. Maar wat is nu leuk en origineel om te gaan doen tijdens een weekendje weg met vriendinnen. Wij hebben een aantal ideeën verzameld waar je vast en zeker wat aan hebt.

1. Ooit van Crazy 88 gehoord?

Het begon ooit bij BNN als programma, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen voor vriendinnenweekenden. Tijdens een weekendje weg delen jullie de groep in twee teams. Vervolgens krijgen jullie 88 opdrachten die jullie zo snel mogelijk moeten uitvoeren. Tranen van het lachen gegarandeerd! Er zijn verschillende websites die zulke opdrachten leveren, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf verzinnen met een wijntje erbij.

weekendje weg met vriendinnen

weekendje weg met vriendinnen

Weekendje weg  met vriendinnen:Hotel boeken?

2.  De ‘Feel Fabulous’ Special

Hotelspecials is onlangs een samenwerking aangegaan met ICI PARIS XL. Wanneer je een van de Belgische shopsteden bezoekt voor een weekendje weg met vriendinnen, kun je in de winkelstraat de ICE Paris binnenlopen en een gratis make-up sessie met huisadvies krijgen. Helemaal top als jullie ook van plan zijn om daarna nog een barretje of discotheek in te duiken. Daarnaast is er ook een High Tea Special! Gewoon een echt heerlijk verwen-weekendje weg!

3. “Zij gelooft in mij…”

Je gaat het niet geloven, maar in Delft kun je een workshop smartlappen zingen volgen. Ik begin al te lachen bij het idee. Nadat de kelen zijn gesmeerd, krijg je een spoedcursus smartlappen zingen waarna je zelf mee gaat deinen met de muziek. Begeleid door een accordeonist kan er niets meer fout gaan. Delft, here we come?
En geloof maar dat je een dolle middag hebt, zodra je je schroom hebt overwonnen…

lees ook : bezoek jij wel eens een vesting?

of Mediation training

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)