Op zoek naar een leuk uitje? Denk eens aan VR Experience

Ben je op zoek naar een activiteit die je met een groep kunt doen en die spannend is, maar vooral heel origineel? Denk dan eens aan een VR Experience. Behalve dat je een unieke ervaring hebt, is een hoop plezier ook gegarandeerd.

Op zoek naar een leuk uitje? Denk eens aan VR Experience

Heb je nog niet eerder een VR Experience gehad en word je nog niet direct enthousiast bij het idee? Dat is kan natuurlijk. Je moet het eigenlijk gewoon zelf beleven om te weten hoe het is. Maar als je eenmaal een keer de virtuele bril hebt opgezet en meegedaan hebt aan het spel, dan kun je er ongetwijfeld geen genoeg van krijgen. En het leuke is, de VR Experience is voor jong en oud toegankelijk.

Stap in een andere wereld met je VR-bril

Als je een VR-bril draagt, zie je letterlijk de wereld met andere ogen. Dus stap je zo de toekomst binnen of ga je juist terug in het verleden. De techniek staat voor niets, het enige dat je nodig hebt, is de bril en eventueel een accessoire. Denk aan een controller of een wapen, afhankelijk van het spel dat je speelt. Een ding is zeker: van stil zitten is geen sprake, want er wordt wel verwacht dat je actief deelneemt en samenwerkt met je teamgenoten.

Uit welke VR-activiteiten kies je?

Ben je competitief ingesteld en houd je van een beetje actie? Tijdens een VR-Experience is er op alle gebieden een activiteit te boeken. Zeker als je kiest voor het complete aanbod van VR Den Haag. Los een bankoverval op, ga het vuurgevecht met zombies aan of zoek uit wie de mol binnen je team is. Dit alles doe je in een draadloos speelveld dat zo realistisch is, dat je helemaal in het spel opgaat.

Een unieke ervaring met je gezin

De VR Experience is een ideaal uitstapje voor het hele gezin. Kies daarvoor een spel dat bij de leeftijd van de kinderen past. Denk bijvoorbeeld aan het spel Mask of the Pharaoh. Dat is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Vanaf twaalf jaar kunnen de kinderen meedoen aan de zombiejacht. Wat je ook kiest, het is een uitstekende manier om van een regenachtige dag in de vakantie een unieke ervaring wilt maken.

Ga de virtuele strijd aan met je vrienden

Haal het avontuurlijke in je vrienden naar boven en boek een virtuele experience. Het is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Maak deze dag onvergetelijk met een epische strijd in een virtuele lasergame. Een gezonde dosis horror ervaar je in de escape room en je viert de goede afloop met een hapje en een drankje in een besloten feestzaal.

Daag je collega’s uit tijdens een teambuildingsdag

Leer je collega’s van een andere kant kennen en daag ze op een sportieve manier uit tijdens een virtuele ervaring bij VR Experience Amsterdam. Samenwerken staat voorop, maar je beleeft tevens een hoop lol tijdens het volbrengen van de missies. Een compleet arrangement is inclusief ontbijt, lunch of diner. En voor de meer serieuze invulling van de teambuildingsdag is er een vergaderruimte beschikbaar.

like Like