Een fotoboek maken.

boek maken

Een boek maken, kan jij dat?

Aan het einde van het jaar, maak je altijd de balans op. Zelfs als je het niet wil, dan nog, blik je terug. Ik denk dat dat ook goed is. Even de balans opmaken: zuur en zoet op een weegschaaltje leggen en besluiten dat het volgend jaar NOG zoeter mag en alvast nadenken hoe dat zal moeten.( en hoe je het zuur kan laten staan..)

Als er iets echt heel zoet was, dit jaar dan was het wel de reis met man en kinderen naar Venetië.
En als er iets nog moet gebeuren, dan is dat dat ik daar een fotoboek van moet maken. Heus ik was het  heilig van plan. Allemaal een tastbare herinnering aan een paar fantastische dagen.
Het is er niet van gekomen. Ik ga mezelf nog even serieus schoppen, voor we weer gaan( en dat is hoop ik toch in 2017 ) wil ik het echt af hebben. Fotoboeken drukken, het is helemaal niet moeilijk en heeeel erg leuk.

Boek maken

In het kader van boeken maken is er nog iets blijven liggen. En wel het idee om een mijn korte stukjes fictie te bundelen. Niet in een boek dat bij de boekhandel komt te liggen…alhoewel, als ik eerlijk ben..Erg zou ik dat natuurlijk niet vinden.
Op dit moment denk ik,gewoon een leuk overzicht voor mezelf. Dat ik daar nog niet helemaal uit ben, komt ook omdat ik er nog geen illustraties bij heb gevonden die er goed bij passen. De illustraties moeten ook weer een geheel zijn, en ik kan schrijven, niet tekenen, niet fotograferen.

Daarbij vraag ik me ook wel eens af, is het misschien toch leuker er een e-book, van te maken? Een e book kan ik  makkelijk weg  geven?? Dat is ook leuk!

Afijn, ik zie wat dat betreft wel wat 2017 brengt. Maar dat fotoboek van Venetië, dat komt er.Daar kan mijn gezin op rekenen!

lees ook: een nieuwsbrief maken, hoe doe je dat?

of gadets

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)