Easy toys

toys

Easy toys??

Jullie weten dat ik een open mind heb, dus als iemand me vraagt een artikel te schrijven voor een webshop met seksspeeltjes, dan zou ik niet weten waarom ik dat niet zou doen.
Nu ben ik veel te oud om nog te giechelen bij het woord seks, maar niet oud genoeg om niet nieuwsgierig te zijn, naar wat er op dit gebied te koop is.
Dus hup, ik naar Easy Toys.
Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik vind dat het beste wat een vrouw zich kan wensen een man is die van wanten weet…
Maar wie weet, is het allemaal nog leuker met een speeltje.

Een easy toy

Ze beloven nog al wat, die  seksspeeltjes, er is er zelfs eentje die je G–spot kan bedienen. Best knap, want het heeft mij veel tijd gekost om die te lokaliseren..
Nu moet dat apparaatje wel ingebracht worden,wat logisch is. Maar eerlijk gezegd, het is persoonlijk dat geef ik direct toe, ik vind dat minder easy…
En is het nog een seksspeeltje als het ingewikkeld wordt?

Waar ik echt om gelachen heb bij Easytoys.nl zijn de schommels. Ik heb echt mijn best gedaan dat voor me te zien. Maar het enige wat ik me voor kon stellen waren enorme valpartijen. Nou ja, dan heb je natuurlijk wel een boel kusjes te geven op gekwetste lichaamsdelen. En dat kan natuurlijk weer heel leuk worden…
Over leuk gesproken: die koekjesvormen in de vorm van een penis zijn heel grappig, alleen: hoe leg ik het uit aan mijn kinderen??

Daar ga ik nu eens even over nadenken.

Lees ook: welk tuintype ben jij ?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)