Dit kerstpakket willen vrouwen altijd wel

pakket

Dit kerst pakket willen vrouwen altijd wel

Ben je op zoek naar iets voor moeder, dochter, zus, vriendin of medewerker? Je kan een kerstpakket natuurlijk uitdelen als blijk van waardering gedurende de feestdagen. Maar kerstpakketten zijn ook gewoon hartstikke leuk om cadeau te doen bij een verjaardag, op een feestje of gewoon als blijk van waardering midden in de zomer. Voor welke gelegenheid dan ook, hier vind je een lijst met de ideale kerstpakketten voor vrouwen.

1 Een welness pakket

Dit is een ideaal kerstpakket vrouwen; het welness pakket. Ze kunnen dit namelijk helemaal voor zichzelf houden, maar ook gewoon delen met partner, gezin of vriendinnen. Iedereen houdt wel van een goede pampersessie en in een welness pakket vindt je dan ook alles wat je hier voor nodig hebt. Oliën, geurtjes en fijne producten om even goed voor jezelf te zorgen. Heerlijk om te ontspannen na een harde week werken! Daarnaast is het een pakket waar je de plank bijna nooit misslaat. Er zijn maar weinig vrouwen die niet vrolijk van worden met wat fijne producten voor huid en haar.


 2 Een Rituals pakket

Het merk Rituals staat bekend als het merk voor welness en verzorgingsproducten voor dames. Een Rituals pakket is dan ook net wat specifieker dan een welness pakket. Een hele reeks aan Rituals producten voor gezicht, handen, huid en haar. Zo’n Rituals pakketje is niet alleen heerlijk voor een welness momentje, maar straalt ook meteen een bepaalde klasse en kwaliteit uit.

3 Een buiten pakket

Net wat anders dan een welness pakket, maar net zo leuk. Van een buiten pakket kan zowel de ontvanger als de rest van het huishouden genieten. In zo’n pakketje zitten allerlei items die de tuin een fijne, sfeervolle plek maken.

4 Een fair trade pakket

Bij het kopen van fair trade producten weet je zeker dat de producent een eerlijke prijs heeft ontvangen voor zijn product. Een fair- tradepakket is natuurlijk hartstikke leuk, maar helemaal ideaal wanneer het aansluit bij de missie en visie van je onderneming. Met een fair trade pakket straal je een stukje maatschappelijke betrokkenheid uit. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook heel slim om te geven.

5 Een landen thema pakket

Er zijn tal van leuke pakketjes op de markt in de thema van een specifiek land. Een Italiaans pakket zit bijvoorbeeld boordevol met traditionele Italiaans gerechten, kruiden en specerijen. Met een landen thema pakket kan er lekker samen gekookt, gegeten en gedronken worden.

lees ook eens: een scheiding soepel laten verlopen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)