Het leven is al duur genoeg !

verzekeren


We zijn net van de crisis bekomen en weer een beetje leuk aan het uitgeven, of er wordt al alweer gezegd dat de volgende crisis eraan komt.
Ik schrik daar helemaal niet van. Ik weet niet beter of we gaan van crisis, naar geen crisis, naar bijna een crisis, naar….juist ja de volgende crisis.
Daarom ben ik onder het motto: het leven is al duur genoeg, altijd zuinig op de centjes. Ik let op wat ik koop en ik ben slim met verzekeren

De circulaire economie

Voor mijn broodbakmachine, airfryer en dat soort zaken, maak ik gebruik van de circulaire economie (marktplaats dus). Kleding ruil ik met zussen en vriendinnen. Shampoos, tandpasta’s en wasmiddelen, koop ik groots in als ze in de aanbieding zijn.

Nog meer bezuinigen


Auto rijden is duur, dat weten we, zeker die korte stadsritjes kosten onevenredig veel benzine. Het zijn vooral vrouwen (vreemd genoeg) die een kek brommertje aanschaffen voor de korte afstanden.  Scheelt enorm in de euro’s (en vergeet de parkeerkosten niet!).
Wanneer je een brommer aanschaft, dan moet je deze ook verzekeren. En nee, dat is zeker niet zonde van het geld!

verzekeren

Waarom een brommer verzekeren?

Een brommerverzekering is wat betreft het WA (wettelijke aansprakelijkheid) gedeelte voor iedereen verplicht. Of je de zaken verder wilt verzekeren is aan jou. Maar kijk nu eens naar de brommerverzekering van Diks, je kan kiezen of je je wilt verzekeren tegen diefstal, diefstal en brand of diefstal, brand en aanrijding.  Dat maakt dat je zelf kan inschatten wat je nodig hebt en dat je niet hoeft te betalen voor iets waar je het nut niet van inziet.
Persoonlijk verzeker ik me altijd. Het geld dat ik aan de verzekering kwijt ben, is veel en veel minder dan wat ik aan een nieuwe brommer zou moeten uitgeven! En wat zeiden we ook al weer?
Het leven is al duur genoeg!

verzekeren

De motor

Verschillende vrienden van mij besparen veel geld aan benzine door op de motor naar hun werk te gaan. Niet alleen rijden ze veel zuiniger: ze hebben geen last van files. En op vakantie mer de motor? Dat is pas een avontuurlijk leven!
Voor je motorverzekering geldt natuurlijk hetzelfde verhaal als voor je brommer: goed verzekeren betekent geld besparen! 

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)