Musthave voor mama’s: de smartwatch

smartwatch

alles over de smartwatch, die handige computer om je pols

Ondanks dat je tegenwoordig met een smartwatch mee gaat met de nieuwste fashion en techniek trends missen we toch vaak de uitstraling van een regulier horloge. Want eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Gelukkig bestaan er inmiddels heel veel leuke smartwatches voor vrouwen die ook bijna niet te onderscheiden zijn van een normaal dames horloge. Door de vele functies die zich op een smartwatch bevinden zoals het bijhouden van je gezonde levensstijl en de zwangerschaps tracking maakt het dat een smartwatch een echte musthave is voor mama’s! In dit artikel zul je meer te weten komen over de mogelijkheden en populaire smartwatches voor dames.

Hoe werkt een smartwatch? 

Een smartwatch is eigenlijk een kleine computer om je pols. Door contact te  maken met je smartphone kun je verschillende functies op je smartwatch gebruiken. Je installeert de app die bij je smartwatch hoort en verbind hem via bluetooth. Als  ze verbonden zijn kun je op de smartwatch meldingen ontvangen, e-mail lezen, berichten bekijken, telefoontjes aannemen en gebruik maken van enorm veel apps. 

Zwangerschaps tracking

Voor (toekomstige) moeders is er sinds kort een functie die op geschikte Garmin horloges kunnen worden gebruikt om zwangerschap gerelateerde symptomen te registreren. Hierbij worden onder andere het volgen van de babybewegingen,  trainings-en voedingstips ontvangen en aanpasbare herinneringen maken ondersteund. Dankzij deze functie kan de zwangerschap week na week worden gevolgd waarbij er educatieve inhoud wordt gedeeld via de smartwatch. 

Voldoende beweging dankzij een smartwatch

Het leven met kinderen is erg leuk maar vaak ook hectisch. Soms wil je ook even tijd voor jezelf. Veel moeders zien sporten daarom ook als uitlaatklep. Je bent lekker in beweging en als je met een groepje (moeders) sport is het ook nog eens gezellig. Als je toch wat minder tijd hebt om te sporten maar wel wil bijhouden of je  dagelijkse genoeg beweegt dan zou een smartwatch het enige zijn wat je nodig hebt. Doordat een smartwatch alles kan monitoren weet je precies waar je staat qua prestaties. Een smartwatch kan namelijk meten hoe ver je bent gekomen en geeft ook inzicht in je hartritme en soms ook je zuurstofgehalte in je bloed tijdens je activiteiten. Zo kan je dus inzien hoe je conditie ervoor staat, je vooruitgang bijhouden en kijken of je dagelijks nog meer zou moeten bewegen. 

Populaire smart dames horloges 

Om een klein beetje een beeld te krijgen van verschillende soorten smartwatches en bijbehorende functies hebben we een top 3 gemaakt voor smart dames horloges die aansluiten bij veel wensen en de lifestyle van moeders. 

  1. Apple watch series 3

De apple watch series hebben een veel slimme functies. Voor sportieve moeders is dit een ideale smartwatch. Als je lekker fanatiek wil buitensporten kan dit goed worden ondersteund door de ingebouwde gps en hoogmeter. Ook ondersteund de Apple watch series 3 de vernieuwde work out app voor onder andere intensieve intervaltrainingen en zwemmen. Tijdens al deze activiteiten kan je ook nog eens lekker muziek luisteren via deze smartwatch. Natuurlijk is de Apple watch ook geschikt voor de wat minder fanatieke sporters. 

  1. Samsung galaxy watch3

Met de Samsung Galaxy Watch 3 heb je een veelzijdige Samsung smartwatch voor sport maar ook zeker voor het dagelijks leven. Dankzij de gps functie en betrouwbare hartslagmeting meet dit horloge niet alleen al je activiteiten maar is daarnaast ook een heel mooi horloge. 

  1. Garmin Vivomove HR

Dit horloge uit de collectie van Garmin is een elegant en moderne smartwatch met een klassieke uitstraling. Bij dit horloge kunnen er veel verschillende horlogebandjes worden gekozen en daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om analoge wijzers of een digitaal scherm weer te geven. Via Bluetooth en wifi verbind je dit horloge met de Garmin Connect app. Jouw sportprestaties worden dan automatisch naar de app geüpload. Deze gegevens  kun je vervolgens ook nog met andere gebruikers delen. Als je dus met een groepje moeders of vriendinnen sport is dit een leuke manier om elkaar gemotiveerd te houden. 

lees ook eens; 4 tips als je relatie in een sleur zit

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)