De vrouw en het mannetje in de maan.

mannetje in de maan

Het verhaal van de vrouw die verliefd werd op het mannetje in de maan.

Als kind werd mij altijd vertelt dat er op de maan een mannetje woonde. Het zogenaamde mannetje in de maan. Mijn vader spotte hem regelmatig en voerde dan gesprekken met hem. Daar kon ik als 5-jarige eigenwijze kleuter behoorlijk nijdig over worden, kan ik jullie vertellen.

Bestond het mannetje in de maan?

Of het mannetje in de maan nu wel of niet bestond…..daar was ik niet honderd procent zeker van. Maar dat het mijn vader was, die met verdraaide stem, zich zelf antwoord gaf, dat wist ik heus wel.
Mij maakte je niks wijs!

Vandaag kwam ik er achter dat ik al jong best pienter was, toen ik las dat in Japan een vrouw een astronaut, astronomische  (pun intended) bedragen schonk, om terug te keren op aarde….
Ze had het mannetje in de maan daadwerkelijk gevonden!

Hij deelde foto’s met haar

Het mannetje in de maan, communiceerde op uiterst lieflijke wijze met haar. Hij kon niet vaak genoeg tegen haar zeggen hoeveel hij wel niet van haar hield. Nou ja, dames laten we eerlijk zijn, dat is ook gewoon reuze fijn om te horen en de dat kunnen we niet vaak genoeg horen, toch.

En verder liet hij deelde foto’s met haar van de aarde en het ruimtestation ISS, waar hij “woonde”, helemaal betoverd kwam het bij de arme vrouw geen tel in haar hoofd op dat iedereen die van het internet kan plukken…
En toen hij haar vertelde dat hij dolgraag met haar wilde trouwen, was haar geluk compleet.

Maar het mannetje in de maan, komt niet zomaar op aarde… Dat was even de kink in de kabel van het sprookje, dat was de draak, die voor het kasteel lag, zal ik maar zeggen. Hij had geen raket om naar beneden te komen. En vlak de landingsrechten voor raketten niet uit! Die liegen er tegenwoordig niet om. Kortom: er was geld nodig!

En zij betaalde… Natuurlijk deed ze dat…

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)