7 ideeën voor woonaccessoires die je inrichting (nog) gezelliger maken

woonaccessoires

Een gezellig huis is belangrijk. Je wilt graag je eigen omgeving creëren, waar jij je op je gemak voelt. Bovendien is het belangrijk dat je het leuk vindt om je huis te laten zien als je visite krijgt. Je gaat dus voor een mooie, gezellige en comfortabele inrichting. Hoe doe je dat? Check deze 7 ideeën voor woonaccessoires die je inrichting (nog) gezelliger kunnen maken.

7 ideeën voor woonaccessoires

Mooie, leuke of grappige tekst

leuke woonaccessoires

Je interieur kan enorm opfleuren van een leuke tekst. Misschien kies jij een tekst waar je om moet lachen. Of juist een tekst die je raakt of die voor jou speciale betekenis heeft. Teksten kun je in de vorm van woonaccessoires in je huis plaatsen. Denk aan een tekst op een leuk tekstbordje, op een klok, schilderij of op je kussens.

een gezellige stoel

woonaccessoires

Heb je een hoekje in huis dat niet echt gebruikt wordt? Zet er eens een gezellige stoel neer! Een rotan vlinderstoel is bijvoorbeeld heel elegant. Met wat kleine decoraties eromheen maak je zo een heel gezellig hoekje. Zelfs als er nooit iemand zit, maakt het je interieur toch een stuk gezelliger en warmer.

3. Sierlijke houten klok

woonaccessoires

Een mooie klok is een eyecatcher in huis. Ga bijvoorbeeld voor een grote houten klok om extra sfeer te geven. Natuurlijk moet de klok wel passen bij je woonstijl. In een moderne woning kies je voor een gladde klok met een lichte houtkleur. In de industriële woonstijl ga je juist voor een robuuste houten klok, die best een donkerdere tint mag hebben. Een open klok met houten cijfers doet het prima in elk interieur.

4. Grote planten in mooie potten

woonaccessoires

Grote planten doen het altijd goed in huis. Ze geven kleur aan je interieur en bovendien maken ze de inrichting natuurlijker. Ze zijn ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit in de ruimte. Wat wil je nog meer? Ga voor een of twee grote planten en kies er mooie bloempotten voor. Combineer verschillende planten voor een extra levendig effect. Met grote planten haal je de natuur in huis en blijf je ook dichter bij de natuur staan.

5. Bibliotheektrap als decoratie

woonaccessoires

Een bibliotheektrap of een houten ladder is goed te gebruiken als woondecoratie. Je kunt er alle kanten mee op. Kies bijvoorbeeld voor vrolijke pastelkleurige decoraties in het voorjaar, ga voor fellere kleuren in de zomer en maak er in de herfst een mooi natuurdecor van. In de winter ga je natuurlijk voor een heerlijke kerstsfeer, wat gemakkelijk lukt met een mooie bibliotheektrap

6. Rieten manden

woonaccessoires

Riet heeft van nature een gezellige en warme uitstraling. Rieten manden zijn daardoor een geliefd woonaccessoire. Rieten manden hebben nog een voordeel: naast een gezellige uitstraling zorgen ze er ook voor dat je gemakkelijker en sneller je spullen kunt opbergen. Ze zijn mooi, gezellig én praktisch.

7. Mooie woondecoraties

Woondecoraties hoeven niet altijd praktisch te zijn, zolang ze maar mooi zijn. Neem bijvoorbeeld deze twee mooie metalen flamingo’s. Ze geven je interieur een bijzondere uitstraling en zorgen voor een heel andere look. Ook bijzondere schilderijen, mooie beelden of aparte kunstvoorwerpen kunnen je interieur ten goede komen.

woonaccessoires

Je woning wordt mooier als je de juiste woonaccessoires weet te vinden. Dat kunnen gewone artikelen zijn zoals kussentjes of leuke manden. Maar je kunt ook gaan voor echt bijzondere accessoires, zoals een mooi kunstwerk. Wat je ook kiest, met deze accessoires wordt jouw interieur (nog) gezelliger!
like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)