Dit zijn de essentiële gereedschappen voor iedere powervrouw!

, ,

De moderne vrouw heeft absoluut geen man nodig om haar klusjes op te knappen. Sterker nog, zij doet het beter dan iedere man. Als jij over de juiste tools beschikt los jij zonder problemen of inmenging van een man alles zelf op! Dit zijn de gereedschappen die elke powervrouw sowieso in huis moet hebben.

Een boormachine

Een boormachine is natuurlijk de ultieme tool voor iedere powervrouw. Let goed op, want een boormachine kopen heeft best wel wat om het lijf. Check goed welk materiaal je wil gaan boren. Voor de meeste klussen in en rond het huis volstaat een houtboor, maar in sommige gevallen heb je een metaal- of betonboor nodig. Overweeg of je een boormachine met accu wil of eentje op de netstroom en check de aansluiting voor de bitjes goed. Het handigst is om een boormachine aan te schaffen waar de set met bitjes inbegrepen is, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken. Als al die dingen overwogen zijn kun jij de boormachine aanschaffen die perfect bij jouw behoeften past.

Een schroevendraaierset

Een schroevendraaierset is misschien wel het meest onmisbare item in elke gereedschapskist. De meeste dingen in huis zitten nou eenmaal met schroeven in elkaar en de meeste reparaties vergen meestal ook niets meer dan even een schroefje opnieuw goed draaien. Kies een uitgebreide set waarin zowel kruiskop- als zaagsnede-schroevendraaiers in een breed scala aan maten zitten. Dan kun jij in de toekomst probleemloos elk schroefje zelf weer aandraaien.

Een uitgebreid tangenset

Investeer in een paar goede tangen. Die kun je meestal in een setje kopen waar de meeste tangen al in vertegenwoordigd zijn. Verschillende tangen hebben verschillende doeleinden: iets doorknippen, iets losdraaien of iets ombuigen. Zorg dat je voor al die functies iets in huis hebt!

Een hamer

Een hamer is een heel simpel, maar oh zo essentieel ding. Elke powervrouw moet in staat zijn om zelf een spijkertje in de muur te slaan toch? Een hamer heeft niet heel veel om het lijf. De eenvoudigste volstaat voor de meeste huis- tuin- en keuken klussen.

Een waterpas

Een waterpas is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een standaard gereedschapsset, maar het is ook zeker geen overbodige luxe. Wij vrouwen zijn immers perfectionisten en hebben graag dat dingen netjes recht staan of hangen. Met de waterpas kun je dit perfect checken!

like Like