Parajumpers.

parajumper

Kennen jullie het merk Parajumpers?

Als ik eerlijk ben: ik had er nog niet van gehoord, gemiste kans eigenlijk, want het zijn prachtige jassen: stevige outdoor jassen en body-warmers vooral maar ook windbreakers, bodywarmers, t shirts, sweaters en sweatpants. Ik kwam ze tegen in de Winkelstraat.nl

Parajumpers

Het ziet er mooi en degelijk uit: geen frutsels en franje. Maar doordacht en functionele kleding, met aandacht voor details. Echt kleding voor een stoere buitenvrouw. Jassen om de hond uit te laten, op wintersport te gaan, of gewoon een lekker met een vriendin of manlief over het strand te lopen.
Kleding waar je je goed in voelt en waar in je er goed uitziet, wat wil je nog meer?

Met een dure jas, doe je lang…

Je zou kunnen zeggen: dat het dure jassen zijn, en dat is ook wel zo. Aan de andere kant, ze gaan jaren mee, en dan zijn ze omgerekend ineens helemaal niet meer duur . Ik weet nog dat ik voor zoonlief ooit een heel duur merk winterjack kocht: hij deed er 5 jaar mee, omgerekend was ik er 50 euro per jaar voor kwijt. Daarna was de jas toch een beetje verschoten, maar ik gebruikte hem nog om ’s avonds de hond uit te laten.

Maar nu wil ik geen verschoten jas van zoonlief meer: ik wil een parajumper. Omdat ik het waard ben…
Het is alleen nog even dubben welke, want de keus is behoorlijk groot. En wil ik een lange jas, of toch een jack? Blauw of geel? Blauw is netjes maar in geel val je wat meer op, wat handig kan zijn als het ergens druk is ( dit is ervaring, ik had ooit een kanariegeel jack, nou mijn kinderen zagen me vanaf grote afstand )
Kortom: ik ga even lekker dubben, welke Parajumper het voor mij gaat worden!

lees ook: modieus de zomer in

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)