Is het zomer of herfst, lang leve de twijfel !

combineer

Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe zinvol twijfel is? Twijfelen betekent dat je nadenkt. En nadenken betekent dat je op nieuwe ideeën komt!
Daarom begrijp ik nooit dat mensen roepen: “is het nu zomer of is het nu herfst?? Ik weet echt niet wat ik aan moet trekken!”

Een tussenseizoen is een geweldig moment om eens woest te gaan combineren met al je kleding. Trek een mooi dik vest aan, over een dun bloesje bijvoorbeeld. Doe iets leuks met je colbertjes en blazers. Of- ook een goede tip – schaf outfits bij Wenz aan.

Combineer stijlen

Met een leuke blazer doe je wonderen, als je er leuk uit wil zien en het kan zowel warm als heel fris worden. Deze blazer in biker model bijvoorbeeld: die rits je lekker tot bovenaan dicht, als je ‘s avonds buiten zit en het wordt toch een beetje koud. Staat nog steeds heel elegant. En ik vind die oud-roze kleur ook prima zowel bij zachte zomerkleuren als bij wat pittiger herfstkleuren passen.

Combineer kleuren

Grappig he, dat is zo’n ander dingetje van de seizoenen: welke kleuren draag je?
Als je denkt, tja die zomer en herfst kleuren, die kleuren combineren niet zo vlotjes, denk dan nog maar eens!
Kijk eens naar onderstaande combi: het jasje vind ik een typisch herfst jasje: het doet me denken aan zachtjes verkleurende bomen…Tja ik ben nu eenmaal dol op de herfst en de kans dat ik mezelf fijn met dit jasje ga verwennen is heel groot!
Hoewel het een herfstjasje is, combineert het fantastisch met het t-shirt met zomerse flamingo’s

Leve het lange vest

En dan heb ik het nog niet eens gehad over mooie lange vesten! Persoonlijk ben ik dol op zo’n lang vest. Het staat super vrouwelijk en – ook niet onbelangrijk – het camoufleert mijn toch wat uitdijende heupjes!

Op deze foto is een lang vest gecombineerd met een broek en het outfit is ton-sur– ton. Maar stel je eens voor hoe leuk dit staat op een lange rok! Of op een mooie donkerblauwe spijkerbroek!

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren om eens lekker met dikke en dunne kleding in diverse kleurnuances te experimenteren. Je zal zien, je hebt veel meer combi’s in je kledingkast dan je denkt. En zo niet: ach wat is er tegen een mooie blazer aan te schaffen? Goed voor jarenlang plezier, in die periode waarin je niet weet wat je aan moet trekken!

lees ook eens: geef je woonkamer een woman´s touch

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)