Interview met Petra Vermeer

orthomoleculaire geneeskunde

Ik ontmoette Petra in de groep 365 dagen facebook succes, een groep waar we allebei proberen Facebook te doorgronden. In haar natuurgeneeskundige “Praktijk De Waterlely” helpt Petra Vermeer mensen met een verstoorde balans weer in balans te brengen: een vak apart.

Wat doet Petra?

Petra vroeg zich met grote regelmaat af hoe het toch kon dat mensen wel naar de dokter gingen, maar daar maar niet beter van werden. En waarom kon de arts dat zelf ook niet verklaren? In de orthomoleculaire geneeskunde vond ze een antwoord

“Ik breng mensen weer in balans”.

Dat doe je met voeding, beweging, lifestyle, maar ook met voedingsstoffen (supplementen)”, legt ze uit. ‘In ons lichaam vindt celdeling plaats, hiervoor zijn voedingsstoffen nodig. En wanneer deze niet voldoende aanwezig zijn, ontstaan er cellen van mindere kwaliteit. Deze bieden weinig weerstand tegen schadelijke virussen en bacteriën. Zo worden we ziek.’ Door middel van het in kaart brengen waar de onbalans is ontstaan stelt Petra een behandelplan op. En kan er worden gebouwd aan herstel.

Voor klachten zoals onder andere koorts, slapeloosheid of spanningen, verkoopt Petra Wikkels die op een natuurlijke basis zijn vervaardigd, en thuis kunnen worden gebruikt.

Hoe ontstond de Waterlely?

Drie jaar geleden na de zoveelste reorganisatie binnen haar werk, besloot ze dat het wel mooi was geweest. En dat het tijd werd haar passie te volgen. Ze volgde meerdere opleiding in orthomoleculaire geneeskunde en startte haar praktijk de Waterlely.

Fase twee.

Ik zit zegt Petra in fase twee: de passie is er, de kennis is er, de praktijk is er. Nu moet ik mezelf en mijn praktijk onder de aandacht van de mensen gaan brengen. Is het niet leuk dat dit interview bij ons op Vrouwenpower, de eerste stap is op die weg? Dat de passie er is, is duidelijk: Petra spreekt met enorm veel bevlogenheid en kennis over de orthomoleculaire geneeskunde. Denk nu trouwens niet dat ze een zweverig type-je is, ze is een heel
vrolijke vrouw, met een aanstekelijke lach en een praktische kijk op het leven. Ik kan mij niet voorstellen dat zij haar praktijk niet tot grote bloei kan brengen

Toekomst

Gevraagd naar haar toekomstdroom zegt Petra: uiteindelijk wil ik onderdeel zijn van een gezondheidscentrum, waar vele disciplines onder een dak zitten, zodat je samen patiënten beter kan maken, want als ik ergens in geloof is het in de kracht van elkaar !

lees ook: allemaal beestjes

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)