De vlieg

vlieg

De vlieg , de vragen en…..

Hij zit hier al dagen, of nee, hij zit niet. Dat is nu juist het probleem.
hij beweegt voortdurend door de ruimte. En om het probleem nog groter te maken: hij maakt daar een geweldig irriterend geluid bij. Een zoem, een lage donkere zoemmmmm.

Ik zeg steeds hij, maar is het een hij? Heb je mannetjes en vrouwtjes??
Soms zijn ze met z’n tweeën en dan zitten ze op mekaar, wat mij dan toch weer doet vermoeden dat er 2 geslachten in het spel zijn.
Aan de andere kant dat is natuurlijk heel erg ouderwets gedacht. Er zijn volgens mijn dochter wel 20 verschillende vormen van seksualiteit beleven..
Ach jee ik ben bijna net zo erg als dat familielid van me dat homoseksualiteit nog grappig vind en transseksualiteit een regelrechte dijenkletser

Maar laat ik niet afdwalen en de zelf opgeworpen vraag beantwoorden. Ik kan mijn lezers natuurlijk niet laten gissen. Dan kunnen we daarna over gaan naar de vraag: hoe kom ik van Het af?

de vlieg, mannelijk of vrouwelijk

Het was even lezen lieve lezers, kennelijk vinden mensen die vliegen boeiend vinden, het niet boeiend of ze mannetje of vrouwtje zijn. Dus om een dergelijk simpel feit te verifiëren, moet je stevig doorlezen.
Maar.. ze er zijn mannetjes en vrouwtjes vliegen en ze hebben elkaar nodig om kinderen te krijgen.
Het zojuist genoemde familielid zal hier toch helemaal blij van worden, denk ik zo.

Nu de vraag waar het om draait: hoe krijg ik die vlieg weg?? Al dagen maai ik met mijn armen, roep ik VORT! Zet ik een raam open…

Niets helpt. He-le-maal niets. Ik stond op het punt hem (ik denk toch dat dit een mannetje is) te vergiftigen. En dat is geheel tegen mijn milieu vriendelijke natuur.

Echter…ik heb iets over vliegen geleerd:  Ze kunnen zich het gehele jaar door voortplanten en wel 15 generaties per jaar ontwikkelen(Wikipedia)
Het heeft geen nut hem te vermoorden: voor hem drie anderen. Hij blijft. De vraag is nu: hoe zal ik hem noemen?

lees ook eens : een compliment verwerken

like Like
6 antwoorden
 1. Marcha - Triplovers
  Marcha - Triplovers zegt:

  O, vliegen, ze zijn vaak zo irritant… Leuke feitjes zeg, 15 generaties!!! Lieve hemel, daar kan geen vliegenmepper tegenop inderdaad.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)