4 cadeau ideeën voor door de brievenbus

cadeau

Ben je van plan om iemand goed te verrassen op zijn/haar speciale dag, maar kan je er niet bij zijn? Stuur dan een uniek cadeau op naar het huis van de jarige, de getrouwde of je vriendin of moeder en ze zullen zeker verrast zijn! Er zijn tegenwoordig veel webshops waar je leuke cadeaus kan bestellen en bij iemand anders kan laten bezorgen. Wij hebben 4 cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet!

  1. Lekkernijen

Wie houdt er nou niet van een lekker hapje? Stuur een lekkernij naar iemand op en die persoon zal zich zeker speciaal voelen. Ze hebben het ten slotte van jou gekregen en hoeven het met niemand te delen! Er zijn veel webshops waar je gebakjes als taart, brownies, chocolade of donuts kan bestellen. Soms kan je het gebak personaliseren door het te laten bedrukken met een persoonlijk bericht of een foto. Kies bijvoorbeeld voor een foto van de jarige, of schrijf een gedichtje in chocolade. Alles is mogelijk!

  1. Plant

Veel mensen denken misschien eerder aan een bos bloemen, maar een plant is eigenlijk een unieker en persoonlijker cadeau. Voor elke ruimte en elk persoon is er weer een andere plant ideaal. Wist je dat er planten zijn die in een afgesloten pot zitten, waardoor het zijn eigen ecosysteem creëert? Deze plant verdampt het water wat hij binnenkrijgt, wat vervolgens weer neerslaat op de aarde, wat de plant dan vervolgens weer binnenkrijgt. Hierdoor hoef je hem maar één keer in de zoveel tijd water te geven. Ideaal voor iemand die een druk leven heeft en dus snel zijn planten vergeet water te geven!

  1. Foto

De meest persoonlijke verrassing is natuurlijk een cadeau waar een mooie herinnering aan vast zit. En wat legt een mooie herinnering nou beter vast dan een foto? Laat een mooie foto van jullie samen, van jullie hele vriendengroep of van het hele gezin afdrukken. Dit kan op canvas, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om het te printen op bijvoorbeeld hout of aluminium. 

  1. Altijd goed

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een cadeau dat altijd goed is. Je kunt een bos bloemen, een kaartje of een ballon versturen naar die ene speciale persoon. Deze cadeaus zijn altijd goed omdat ze laten zien dat je aan iemand denkt, zonder er een te groot ding van te maken. Perfect als kleinigheidje dus!

lees ook eens: is het zomer of winter

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)