Weg met die kalkoennek; kies voor een halslift 

halslift

Je sport genoeg, je eet gezond, je gebruikt dagcreme én nachtcreme en misschien neem je wel een spuitje botox of heb je een ooglidcorrectie laten doen om er goed uit te zien. Maar er zijn van die plekken waar je verticale verzakking door veroudering blijft zien. De hals is zo’n plek.

Hoe goed je gezicht er ook uit ziet, naarmate de jaren vorderen zal je hals verraden hoe oud je bent. Je kaaklijn wordt minder strak en er ontstaat losse huid onder je kin – een kalkoennek noem je het gekscherend wel eens. Je kunt er dan misschien wel een grap over maken, maar feit is dat zo’n slappe hals ervoor zorgt dat je niet meer lekker in je vel zit. Gelukkig is er een oplossing voor: een halslift

Wat houdt een halslift in?

Hoe ouder je word, hoe minder elastisch je huid is, het rekt daardoor langzaam uit. Bovendien wordt het volume van vet en bot langzaam minder. Deze twee zaken zorgen ervoor dat je eigenlijk ‘teveel huid’ om je hals hebt zitten. Dit zorgt voor een dubbele kin, overtollig vel of horizontale rimpels in de hals. 

Bij een halslift wordt een cosmetische ingreep uitgevoerd om de kaaklijn te verbeteren. Er wordt van persoon tot persoon gekeken naar hoe dit het beste kan. De cosmetisch arts kan een halslift uitvoeren door een stuk huid iets naar boven te plaatsen, en/of door via een snede onder de kin aan vet en spieren te werken. Bij een halslift wordt altijd gekeken naar wat het beste is voor de klant, en hoe het natuurlijkste resultaat kan worden bereikt. 

Voor wie is een halslift geschikt?

Een halslift is geschikt zowel voor mannen als vrouwen, maar alleen als er sprake is van overtollige huid. Bij jonge mensen waarvan de huid nog gewoon elastisch is, is een grote halslift dus niet mogelijk. 

Toch zijn er ook jongeren die soms klagen over te weinig kaaklijn. Vaak helpt het dan om een paar kilo af te vallen, maar als iemand last heeft van een terugwijkende, kleine kin dan kan een kleine halslift een oplossing zijn om de contour van het gezicht te verbeteren. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een halslift? Dan kun je via  www.drwever.com vrijblijvend een afspraak maken. In een vertrouwde omgeving kun je al je vragen over een halslift stellen. 

Doe een combi

Het is mogelijk om een halslift te combineren met andere cosmetische ingrepen, om zo tot een zeer sterk eindresultaat te komen. De halslift wordt vaak gecombineerd met vetinjecties, operaties aan de oogleden, wenkbrauwen of een chemische peeling. 

Een halslift is een relatief kleine ingreep die er voor kan zorgen dat je er jaren jonger uitziet. Je kaaklijn wordt strakker, en je zult je in de spiegel niet meer ergeren aan de rimpels en het loshangend vel bij je hals. Je bent zo jong als je je voelt, en door een halslift uit te laten voeren voel je je niet alleen jeugdig en goed, je ziet er ook zo uit!

lees ook: een heel bijzondere trouwring

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)