Serviesgoed laten bedrukken om jouw branding een boost te geven

,

Als je een horeca zaak hebt, is het belangrijk om herkenbaarheid te creëren en jezelf professioneel neer te zetten. Dit kun je natuurlijk op allerlei manieren doen en een van die manieren is door het bedrukken van je servies. Je kunt bijvoorbeeld de naam van jouw restaurant op het servies laten drukken, maar je kunt ook je logo erop laten drukken. Het grote voordeel is dat je herkenbaar wordt voor je gasten, servies bedrukken helpt dus zeker bij het boosten van je branding. Het is een mooie marketingstrategie. Hieronder ga ik vertellen wat de voordelen zijn van servies bedrukken.

Bedrukt servies zorgt voor merkherkenning

Servies bedrukken kan zorgen voor een betere merkherkenning. Je kunt van alles op het servies laten drukken, denk bijvoorbeeld aan je bedrijfsnaam, logo of een slogan. Gasten merken dit op en jouw naam of slogan blijft dan bij hen hangen. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor een professionele uitstraling. Een glas met daarop jouw bedrijfsnaam staat professioneler dan gewoon een kaal glas van de Ikea. Zelfde geldt voor je borden, kopjes en schotels en ander servies. Je geeft je gasten hierdoor een betere klantbeleving, want het komt kwalitatief zoveel beter over. Als zij vaak jouw naam en slogan voorbij zien komen, bouw je een vertrouwensband op bij je klanten en dat wil je natuurlijk!

Het is uniek en een prachtige marketingkans

Jouw servies bedrukken biedt jouw bedrijf een fantastische marketingkans. Iedere keer als jouw gasten het servies gebruiken, zien ze jouw bedrijfsnaam en/of logo. Dit kan natuurlijk leiden tot goede mond-tot-mondreclame waardoor je weer nieuwe klanten aan gaat trekken. Ook als je op een evenement staat, is het slim om bedrukt servies te gebruiken. Op zo’n dag komen er zóveel potentiële klanten langs jouw stand, dat het enorm belangrijk is om te blijven hangen. Mensen worden op zo’n dag continu blootgesteld aan jouw logo en naam en dat is natuurlijk een prachtige kans om jouw marketing in te zetten. Daarbij creëer je iets unieks, want niemand heeft servies dat hetzelfde is bedrukt als jouw servies. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw servies themagericht in te zetten, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

Je bent milieuvriendelijk en duurzaam bezig

Een kop en schotel bedrukken doe je natuurlijk niet zomaar op elk servies. Je kunt kiezen voor goede materialen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn, zodat je ook een steentje bijdraagt aan het milieu. De aanschaf zal iets hoger liggen qua prijs, maar dat betaalt zich uiteindelijk wel uit natuurlijk. Deze duurzame materialen gaan langer mee, waardoor het een goede investering is. Je hoeft minder vaak nieuw servies aan te schaffen, dus op de lange termijn bespaar je flink op de kosten. Daarnaast creëer je goodwill onder je gasten als ze weten dat je zo duurzaam mogelijke keuzes maakt binnen je bedrijf. Daarnaast bespaart het je bedrijf natuurlijk ook tijd, omdat je veel minder vaak je servies hoeft te vervangen.

like Like