Maak kennis met Maroesja Kroot van Knijpertjes.nl

knijpers

Maak kennis met Maroesja en leer hoe leuk knijpers zijn!

Ik leer Maroesja kennen, hoe kan het anders, via het internet.
We doen samen een boost je webshop challenge en ik, ik geef het gewoon toe, viel met een klap voor haar product.
Een ieder die mij ook maar een beetje kent, weet dat dat heel bijzonder is: ik geef geen klap om hebbedingen. Hoog tijd dus om Maroesja en haar Knijpertjes.nl  beter te leren kennen.

Maroesja: de creatieve duizendpoot

In de loop van ons gesprek, laat Maroesja zich ontvallen dat ze zichzelf ziet als creatieve duizendpoot. En dat heeft – zoals alle eigenschappen van een mens – zijn sterke en zijn zwakke kanten.
Al pratend ervaar ik hoeveel plannen en mogelijkheden zij overal in ziet. Wij zullen ons gesprek ook niet eindigen, zonder dat zij een vervolg afspraak heeft bedacht. Dat laat ik natuurlijk niet op me zitten en ik bedenk er ook een.  Zo komt van het een het ander…Duizendpoot zijn, levert veel ideeën en inzichten op. Maar ten gevolge daarvan ook: heel veel werk.

Werk:

Van huis uit (zullen we zeggen ooit) Is Maroesja off set drukker. Een vak wat ze leuk vond en wat haar passie met print en drukken verklaart. Echter toen ze 19 jaar geleden zwanger werd en de baas haar niet parttime in dienst wilde houden, kwam aan dat werk een einde. Een duizendpoot vind altijd wat te doen: ze werkte jaren in een boekhandel, tot de boekhandel werd verkocht….
Ze was te lang uit de drukkerij wereld om daar nu nog naar terug te kunnen en te willen. Ze zat thuis en dacht na….

Hoe kan ik thuis werken en creatief werken?

Wanneer zo’n vraag je bezig houdt, doe je natuurlijk ook gewoon je dagelijkse dingen. Zoals bij je oma op bezoek gaan. En daar zag Maroesja opa Nas (de vriend van oma) knutselen met halve knijpers. Je moet de link maar leggen… Maroesja zag ineens de vele vele mogelijkheden van wasknijpers. Google leerde haar, dat ze de enige was.

Van creatief idee naar product: de duizendpoot aan de slag

Een idee hebben is leuk. Maar hoe maak je je idee waar?
Hoe produceer je knijpers zoals zij die in haar hoofd had ?
Maroesja was een jaar bezig: ze zocht en vond mensen die met en voor haar wilde werken: de meesten om de hoek (spaart verzend en reiskosten) en eentje in China (je kan niet alles hebben)

Een creatief mens, achter de pc…

Waar Maroesja aan moest wennen, was een leven achter de pc…Dat zorgt voor de nodige herkenning bij mij! Als online ondernemer, moet je gewoon zorgen dat je niet aan dat scherm vastgeplakt zit. Maroesja heeft dat een tijd opgelost door parttime banen aan te nemen.en werkte bij apotheek van Rijn, in de bakkerij van de Lidl en bij Bol.com
Maar die leidden toch teveel af van Knijpertjes.nl. Nu gaat Maroesja weer vol voor haar geweldige knijpers, en let op mijn woorden: die knijpers gaan de wereld veroveren!

like Like
LikeLove
4
7 antwoorden
 1. HippeShops
  HippeShops zegt:

  Knijpertjes ken ik natuurlijk al! Deze hippe webshop is al langere tijd bij ons aangesloten en brengt altijd veel cadeau inspiratie waar onze bezoekers enthousiast over zijn.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)