Doe jij al mee aan de laagjesmode? geschreven door Els Jansen Styling

laagjes mode

Waar denk jij aan bij de term ? Aan een vest dat je uit kunt trekken als je het plotseling warm hebt? Nee, die laagjesmode bedoel ik niet. Ik bedoel de trend om kledingstukken over elkaar heen aan te trekken omdat het er mooi uitziet. Het setje hieronder is uit de collectie van Marni 2016.

Maar het ziet er natuurlijk niet alleen mooi uit, het is ook heel praktisch. Want kleding in laagjes dragen, heeft als voordeel dat je je minder strakke vormen niet goed ziet. En dat is fijn als je wat ouder wordt.

Het heeft ook als voordeel dat je die te korte jurkjes toch weer aan kunt: je trekt er een langere rok onder aan. Een strakke rok kan zowel onder rechte als uitlopende jurken, een wijd rokje kan goed onder een wijde jurk.

Nog meer voorbeelden van laagjes mode

Grote truien doen het trouwens ook erg goed over een rok: als de trui je maar goed staat. Weer eens wat anders dan over een broek!

Andere voorbeelden van laagjes mode

Verder is de laagjesmode fijn voor wat pikante jurkjes of rokken die je zelden draagt: onder een rok met split kun je een andere rok van dunne soepele stof dragen.

En over je kanten jurk trek je een andere rok aan, of een broek eronder.

Een broek onder een jurk heb ik bij veel collecties voor 2016 gezien, en ik vind het erg goed staan. Op deze 2 foto’s staan combinaties die veel vrouwen zouden kunnen maken.

Op mijn Pinterestbord Jurk over broek zie je veel meer voorbeelden. Tot slot nog een foto van een bekende dames: Judy Dench. Prachtig toch?

www.facebook.com/elsjansenstyling

bron foto Kleding online insider

lees ook : tips om je heupen smaller te laten lijken

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)