Hunkemöller Outlet

hunkermoller outlet

Hunkemöller Outlet, doen of niet doen…

Jaren geleden was ik al een keer samen met een vriendin op een Hunkemöller outlet. Dat was destijds nogal een avontuur, een beurshal vol ondergoed en graaiende dames. Het liep nog net niet op vechtpartijen uit, maar het scheelde soms niet veel.
Nadat we onze, in vergelijking met vele andere bescheiden, buit hadden verzameld begaven we ons naar de kassa. Het was druk. Het was abnormaal druk, alsof je op een hoogtijdag in de rij stond voor de nieuwste attractie van een populair pretpark. Mijn vriendin zeurde en deed vreemd, terwijl ik dacht, ach we wachten gewoon af tot we aan de beurt zijn, we hoeven tenslotte niet de laatste trein te halen. Wat ik toen echter niet wist is dat ze serieus niet tegen grote massa’s bestand is. Op mijn aandringen haalden we de kassa, rekende onze buit af en begaven we ons haastig naar buiten. Daar stond mijn vriendin nog na te trillen. We rookten een sjekkie en ik sloeg een arm om haar heen, tot ze weer een beetje zichzelf was geworden. We namen ons voor nooit meer naar een fabrieksverkoop van Hunkemöller te gaan.

weer een Hunkemöller Outlet!

Toen mijn dochter een half jaar geleden aankondigde dat er weer een Hunkemöller outlet aan zat te komen bij ons in de stad, zei ik toch onmiddellijk dat ik graag meewilde. Mijn BH-verzameling was wel aan vernieuwing toe, ik had een badpak nodig en je weet maar nooit wat voor leuks je nog tegen komt. Tenslotte was het voor mij allemaal niet zo erg geweest die eerste keer, als mijn vriendin een beetje normaal had gedaan. Ik wist zeker dat ik het haar nooit meer aan zou doen en heb dan ook niet gevraagd of ze mee wilde, al wist ik dat ze een nieuwe pyjama nodig had.

Vanwege de Covid-maatregelen moesten we een tijdslot reserveren. Dat betekende tevens dat het bij lange na niet zo druk was als de eerste keer. Het was om meer dan één reden veel relaxter dan de eerste keer. Zo hebben die maatregelen toch ook wel voordelen. Met zijn viertjes, mijn schoondochter en partner waren ook mee, kregen we twee uur om door de hal te struinen op zoek naar de juiste maat. Het aanbod viel – invergelijking met de eerste keer – tegen, maar ik heb nieuwe BH’s en een badpak!

Ook dit keer zwierven er hier en daar verdwaalde BH’s en slipjes op de grond, die waren achtergelaten door dames die ze bij nader inzien niet wilde hebben en het teveel moeite vonden ze terug in de rekken te hangen. De eerste keer werd het verdwaalde ondergoed nog op een hoop geveegd en werd het vanzelf weer een soort bak ongeregeld, waar anderen iets van hun gading uit konden vissen. Deze keer zag ik zelfs regelmatig dat iemand iets opraapte om het terug in een bak te leggen, daar was de eerste keer geen beginnen aan. Het verdiend allemaal niet de schoonheidsprijs, maar zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet shoppen zonder op de prijs te hoeven te letten.

De kassa viel mee, niet alleen vanwege de prijs, er was ook nauwelijks een wachtrij. Dit had zelfs mijn vriendin overleefd, maar we hadden ons voorgenomen om nooit meer een Hunkemöller outlet te bezoeken. Ze bestelt haar pyjama maar gewoon online!

lees ook eens: de kunst van het ontvangen

like Like
6 antwoorden
 1. Soraya
  Soraya zegt:

  Goede bhs en ondergoed vind ik belangrijk en dat wil ik meer belangrijk gaan vinden. Waarom dan ook niet nasr de hunkemuller? Leuk beschreven!

  Beantwoorden
 2. Debby Buis
  Debby Buis zegt:

  Oh, die eerste keer klinkt voor mij ook als een verschrikking. De tweede keer klinkt wel leuk. In dit soort evallen vind ik de maatregelen heerlijk. Een tijdslot van 2 uur is ook wel heel fijn. Sommige winkels hanteren een half uur. Dat is als er leuke dingen zijn, vaak te kort om alles te passen.

  Beantwoorden
 3. Nicole Orriëns
  Nicole Orriëns zegt:

  Niet alles van corona is nadelig blijkt zo maar weer ; ) Ik kan me voorstellen dat het met tijdsslots veel prettiger winkelen was in deze outlet!

  Beantwoorden
 4. Tania
  Tania zegt:

  Ik denk dat het wel vaker voorkomt dat iemand in paniek slaat bij grote drukte. Nog nooit naar zo’n outlet geweest eigenlijk. Is het een aanrader?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)