Warm, warmer, warmst…

warm

Wat denk je ? Hoe vaak  zou er de afgelopen dagen gezegd zijn: “Jongens wat is het warm!!!!”. Nu als je van mij iets anders verwacht, doe me een lol, ga een ander blog lezen.

Hier op deze site staan er genoeg…En voor de rest: heel Holland blogt….
Mocht je me nu gaan verlaten, weet dan wel dat ik het in een opzicht met je eens  zou zij. Het is een afgezaagde uitdrukking.

Aangezien ik toch aan niets anders kan denken dan hoe warm ik het heb, gaan we vandaag eens bedenken, hoe we dat beter kunnen omschrijven, dan het afgezaagde: “warrum he???”

zweet…..

Terwijl ik hier in de schaduw van een linde zit, uitkijkend over het Lago D’Orta, gutst het zweet mijn cleavage binnen. Of voor de wat meer Amsterdamse toon: het zweet drijft mijn bh binnen.
Want, laten we wel wezen dames: zo is het toch? Ik heb me wel zitten af te vragen of beide uitdrukkingen niet net even te ordinair waren. Maar ik vind ze nog altijd netter dan: het zweet guts uit mijn bilnaad. ( die uitdrukking  bestaat echt ) en een stuk vrouw vriendelijker ook. Oke: ik zweet mijn hemd uit kan eventueel ook nog..

Het is lichamelijk

Het probleem is, zweet is lichamelijk. En als het lichamelijk is, dan vinden wij het al snel niet fris.
Vreemd toch he: alle lichamelijke activiteiten , zoals plassen en zweten en vrijen niet te vergeten, daar praten we liever niet over met elkaar.

Ik heb mijzelf, besef ik nu een heel lastige taak gesteld. Vind een uitdrukking die recht doet aan de lichamelijke activiteit van het lichaam als het heel erg warm is, maar blijf netjes.

Dan kom ik op: O hemeltjelief….ik transpireer overmatig. Maar zeg nou zelf: dat is um niet, toch?
Maar wacht eens even….kunnen w niet in plaats van: wat is het warm, zeggen: het is weer transpireer weer !!

maar, pin me er niet op vast, verizn gerust een betere

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)