Neem eens een kijkje in het hoofd van een ongezellig mens

maar

Hoe het gebruik van het woord maar, je kan helpen ongezellige mensen te herkennen

Mijn buurvrouw is een best mens, maar….

Mijn buurvrouw woont in precies zo’n huis als ik. Toch is dat van haar veel beter verbouwd dan het mijne. En haar meubels zijn smaakvoller. Veel smaakvoller. Alleen zo jammer dat die bouvier van haar altijd blaft als ze weg is… Horendol word je ervan. Ja ze heeft hem genomen omdat ze zo alleen is, sinds haar man is overleden. Alle begrip natuurlijk, maar nou moet zij die hond niet alleen laten. Want ik zit dus in het geblaf…nu al 3 kwartier. En dat is lang hoor…

Mijn collega is een leuke meid, maar….

Mijn collega kan dan wel klagen dat mannen altijd het eerst naar haar tieten staren – en dat is ook zo – maar kom op he, moet ze dan ook van die hele, hele, hele laag uitgesneden T-shirts dragen?
Dan vraag je er toch zelf om. Nee als ik dat zie, dan ben ik toch blij dat ik gewoon lekker een A-cup heb. Wel zo rustig.

maar

Fijn hoor, die moeders bij de training…..

Die moeder bij voetbal, slijmt de hele tijd met de trainer. Ik weet wel waarom hoor: ze wil haar zoontje in de volgende divisie hebben. Nou sorry hoor, maar die van mij voetbalt echt stukken en stukken beter! Die van haar is zo onhandig. Struikelt over zijn eigen voeten als je begrijpt wat ik bedoel. Maar goed je zult het zien, die van haar gaat straks door en die van mij niet. Nou dan weet ik wel waar dat aan ligt.

Vegan

De dochter van mijn zuster is vegan geworden. Altijd al een aandachtstrekkertje geweest hoor, van af dat ze zo groot was… Altijd wat anders willen he, en ja, mijn zus ging daar dan in mee he…om de lieve vrede…. Nou je ziet wat er van komt, kan je je hele kook-gewoonte aanpassen.
En voor hoe lang? Over twee jaar hebben ze wel weer een andere manier bedacht om de wereld te redden…

like Like
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)