Luxe outfit: dit mag niet ontbreken

luxe outfit

Als echte powervrouw wil je jezelf natuurlijk niet alleen van binnen sterk voelen; je wilt deze kracht ook naar buiten uitstralen. Of dit nu op de werkvloer is, in huis of gewoon in de stad, een luxe outfit vertaald het goede gevoel van binnen direct door naar buiten. Maar hoe stel je die luxe outfit nu samen, waar moet je op letten en wat mag er absoluut niet ontbreken? Je leest het hier.

  1. Passende sieraden

Een outfit wordt pas een luxe outfit wanneer deze aangekleedt wordt met passende sieraden zoals luxueuze diamanten ringen, stijlvolle oorbellen of een moderne ketting. De kleren maken de man, zoals de sieraden de vrouw maken. Door voldoende sieraden binnen handbereik te hebben, zorg je ervoor dat je voor iedere stijl en outfit een passend sieraad hebt om de look helemaal af te maken. Doe ook vooral wat inspiratie op en onderzoek de honderden mogelijkheden. Kijk even rond op Pinterest, of websites van juweliers zoals BAUNAT kun je inspiratie opdoen uit de gehele collectie en je juwelen vervolgens gewoon meteen kopen!

  1. De juiste stoffen en materialen

Een synthetische stof geeft alles behalve een luxe uitstraling. Ook al is dat setje van de Primark nog zo leuk, de gebruikte stoffen en materialen doen afbreuk aan de uitstraling die de outfit heeft. Stoffen als zijde, wol en bamboe zijn van hoge kwaliteit en dit stralen ze ook uit naar de buitenwereld. Daarnaast hoeven ze niet eens zo duur te zijn! Niet alleen geven de juiste stoffen je een luxueuze uitstraling, het zit ook gewoon erg lekker natuurlijk.

  1. Kleuren en patronen

Stel je een sterke zakenvrouw voor. Met haar hoofd omhoog loopt ze door de stad, klaar voor wat er haar ook te wachten staat. Wat draagt deze dame in jouw gedachten? Waarschijnlijk geen losse mommy pants met een oversized hoodie erboven. De kans is groter dat zij een mooi mantelpak, een strakke kokerrok of een mooi wit jasje draagt. De gekozen kleuren en patronen kunnen de luxueuze look dan ook maken of breken. Less is more. Heb je een sweater met drukke print, combineer dit dan met een stijlvolle kokerrok of een strakke jeans in neutrale kleur. Zo maak je van de luxe outfit een mooi geheel.

  1. Shoes matter!

Je hebt je luxe outfit samengesteld en hebt geen zin om je schoenen te poetsen, dan toch maar gewoon die oude sneakers aan. Denkfout! Een luxe outfit is luxe van top tot teen en dus ook de juiste fashionable schoenen spelen een grote rol.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)