6 minuten wachten op geluk

Ruim twee jaar liftte ik (Marjan Knippenberg) iedere woensdag van de Weezenhof naar mijn werk in het Radboudumc. En ook weer terug naar huis. Zo’n 6 kilometer binnen Nijmegen. Ik schreef blogs over de ontmoetingen met vreemden die ik tijdens het liften had. Misschien heb je er een hele tijd terug wat voorbij zien komen op Vrouwenpower.
Ik ontmoette in totaal meer dan 150 vreemden. Van chirurg tot docent, van fotograaf tot vrachtwagenchauffeur, van vluchteling tot pannenkoekenbakker. Zij deelden persoonlijke dingen met mij. Soms interessant, soms ontzettend grappig, soms inspirerend, soms hartverscheurend en enorm ontroerend.

Boek
Nu wil ik heel graag mijn ervaringen delen in een mooi boek. Mijn prachtige, positieve nalatenschap aan de wereld! Naast het beschrijven van 100 ontmoetingen wordt het ook een lief boek over verbinding, spontaniteit, lef, loslaten, vertrouwen en geluk.
[URL=”http://www.voordekunst.nl/projecten/5666″>www.voordekunst.nl/projecten/5666. De crowdfundactie loopt tot 10 oktober 2017!

Lieve (lift)groet!
Marjan

Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye: 
:good: 
:negative:  
:scratch: 
:wacko:  
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose:   
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail:   
:-(     
:unsure:  
;-)