9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
  • Auteur
    Berichten
  • #153843
    Felice
    Sleutelbeheerder

    Het Ad wijt er een heel artikel aan: wat is een goede kroket

    maar dat zegt eigenijk niks, wat we niet allang weten, een kroket moet een knapperig korstje hebben. NOu dat klopt, daarom is het ook zo lastig een goede kroket uit de airfyer te halen, daar wordt het korstje taai.En dat is zo’n afknapper. Weet je wat ik nog meer heel erg vind: te koud of te warm…maar dat ligt niet aan de kroket, maar aan de krokettenbakker

    #153861
    Irene
    Moderator

    Van alle snacks, is de kroket wel het lastigst goed te bakken.

    #153877
    Felice
    Sleutelbeheerder

    dat weet ik niet, ik frituur namelijk nooit. Niet uit principe hoor, maar omdat ik het niet durf…

    #153907
    Irene
    Moderator

    Waarom durf je dat niet?

    #153928
    Felice
    Sleutelbeheerder

    ik ben dus als de dood van spetters…en om de een of andere reden vind ik een spatje boter niet zo erg, maar ik wil geen brandend vet op mijn lichaam

    #153958
    Irene
    Moderator

    Dat kan ik me voorstellen.

    #153966
    Female1
    Bijdrager

    @Felice, als je de kroket met een kwastje invet wordt deze wel knapperig ;-)

    #153974
    Puk
    Bijdrager

    Mijn kroketten lukken altijd! heerlijk diep gevoren bakken 6 minuten wel in schoon en vers frituurvet :yes:

    #153986
    Felice
    Sleutelbeheerder

    he @female, goede tip !
    Hee @Puk, dan kom ik bij jou kroketten eten!

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.