3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #154418
    Felice
    Sleutelbeheerder

    Waarom waarom zijn de bananen krom is volgens mij de vraag.
    Maar nu vond ik bij NU.nl een artikeltje waarom de rookworsten krom zijn, en omdat ik gisteren de eerste rookworst van deze winter heb gegeten, dacht ik, kom laten we het eens over rookworsten hebben

    Waarom is een rookworst krom? Hoe onderscheid je een ambachtelijke rookworst van een fabrieksrookworst? En hoe ziet de perfecte rookworst eruit? Slager Josja Haagsma, die dit jaar de Europese Young Butchers Competition won, geeft antwoord op deze vragen.

    #154422
    Irene
    Moderator

    Zonder te hebben gelezen zeg ik: dat handiger om hem op te hangen bij het roken.

    #154438
    Felice
    Sleutelbeheerder

    dat i het juiste antwoord, maaaarrrrr: ze worden niet meer gerookt…

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.